-

Economie

Hartverwarmend moment: koe en vrouw zingen ontroerend duet.

Een prachtige video uit Brazilië toont een vrouw en een koe die samen een ontroerend duet ten gehore brengen.

De beelden zijn gemaakt in het wondermooie landschap van Minas Gerais. We zien hoe Patricia Varela Favano in de stal zingt, samen met een koe die luistert naar de naam Master Sidarta Gautama.

Het koebeest doet vrolijk mee als Patricia begint te zingen. Als dit je hart niet doet smelten, dan weten we het ook niet meer!

Samen met haar echtgenoot Victor beheert Patricia (48) het Santuario Vale da Rainha, een dierenopvang.

View this post on Instagram

?? Se tudo que nos sobra for dado a quem aquilo falta; se tudo sobre nossa mesa puder ser partilhado – e não apenas o que cai dela -, faremos melhor a vida de outrem. E certamente seremos seres melhores. ? Nosso é o que doamos, o único possível de ser levado daqui em nosso Grand Finale. Não importa o quão pobre ou o quão rico, presentes são sempre tesouros ao coração se oferecidos da alma da gente. ✨ Cada um de nós pode oferecer algo. Mestre Shapiro aspira dar um sorriso em nosso semblante por vezes cansado de notícia ruim! E nos recordar de quem verdadeiramente somos e a que viemos! Gratidão Maestro. ?? ? ?? If all we have as left over can be given to whom that which is missing; if all we have over our tables can be shared – and not just whatever falls down from it -, then a better life for someone else. ? Whatever we give away is the only baggage we take with us from here in our Grand Finale. ✨ Each one of us can give something. No matter how poor nor how rich, gifts are always treasured by the heart when offered from the soul. Master Goat Shapiro offers us a smile on our faces – sometimes tired of sad news. He wishes us to remember who we are and why we are here. Thank you Teacher. ?? #loveistheanswer #veganyogini #veganpower #poweredbyplants #givingisreceiving ??‍♀️

A post shared by Santuario Vale Da Rainha (@ahimsa.santuariovaledarainha) on

Omdat ze vernoemd was naar de Boeddha, Sidarta Gautama in het Portugees, was deze koe wellicht voorbestemd om een beroemdheid te worden.

Patricia zingt ook met de andere dieren in de opvang, maar deze koe heeft echt talent. Vond jij deze video ook zo bijzonder? Deel dit bericht dan met je vrienden!

Economie

Cameravrouw heeft ‘ander verhaal’ over incident met Joost Klein: ‘Dit is er echt gebeurd’

De cameravrouw, betrokken bij het incident dat leidde tot de diskwalificatie van Joost Klein voor de finale van het Eurovisie Songfestival, heeft een andere lezing van de gebeurtenissen dan de artiest zelf, volgens de directeur-generaal van de European Broadcasting Union, Noel Curran.

In een interview met de Zweedse radiozender Sveriges Radio, vermeldde Curran dat de verklaringen van de cameravrouw verschillen van die van Klein, maar hij specificeerde niet wat haar versie van het verhaal inhoudt.

De directeur-generaal reageerde op een statement van de AVROTROS over het voorval dat ervoor zorgde dat Klein niet kon deelnemen aan het Songfestival.

Volgens de omroep had Klein een “dreigende beweging” gemaakt naar de camera omdat de cameravrouw hem bleef filmen, ondanks zijn herhaalde verzoeken om dat niet te doen. Hij zou de cameravrouw hierbij niet fysiek hebben aangeraakt.

Dit is de eerste keer in de 68-jarige geschiedenis van het Eurovisie Songfestival dat een land wordt gediskwalificeerd nadat de wedstrijd al begonnen is.

Na deze ongekende gebeurtenis is de Eurovisie Songfestivalgemeenschap in rep en roer. De diskwalificatie van Joost Klein heeft niet alleen impact op de Nederlandse delegatie, maar roept ook vragen op over de regelgeving en de handhaving ervan tijdens het festival.

Fans en experts debatteren hevig over de consequenties van dit besluit en de transparantie van het besluitvormingsproces.

Op sociale media hebben zowel supporters van Klein als kijkers die pleiten voor strikte naleving van de regels hun mening niet onder stoelen of banken gestoken.

Deze situatie heeft een levendige discussie op gang gebracht over de grenzen van artistieke vrijheid en respect voor de operationele normen binnen een dergelijk internationaal evenement.

Het Eurovisie Songfestival staat bekend om zijn diversiteit en inclusiviteit, waardoor dit incident des te opmerkelijker is. De organisatie staat nu voor de uitdaging om haar regels te herzien en mogelijk aan te passen om toekomstige conflicten te voorkomen en tegelijkertijd de integriteit van het evenement te waarborgen.

Noel Curran benadrukte dat het belangrijk is om uit dit voorval te leren en het festival te blijven verbeteren voor alle deelnemende landen en artiesten.

Lees verder