Connect with us

Economie

Hartverwarmend moment: koe en vrouw zingen ontroerend duet.

Een prachtige video uit Brazilië toont een vrouw en een koe die samen een ontroerend duet ten gehore brengen.

De beelden zijn gemaakt in het wondermooie landschap van Minas Gerais. We zien hoe Patricia Varela Favano in de stal zingt, samen met een koe die luistert naar de naam Master Sidarta Gautama.

Het koebeest doet vrolijk mee als Patricia begint te zingen. Als dit je hart niet doet smelten, dan weten we het ook niet meer!

Samen met haar echtgenoot Victor beheert Patricia (48) het Santuario Vale da Rainha, een dierenopvang.

View this post on Instagram

?? Se tudo que nos sobra for dado a quem aquilo falta; se tudo sobre nossa mesa puder ser partilhado – e não apenas o que cai dela -, faremos melhor a vida de outrem. E certamente seremos seres melhores. ? Nosso é o que doamos, o único possível de ser levado daqui em nosso Grand Finale. Não importa o quão pobre ou o quão rico, presentes são sempre tesouros ao coração se oferecidos da alma da gente. ✨ Cada um de nós pode oferecer algo. Mestre Shapiro aspira dar um sorriso em nosso semblante por vezes cansado de notícia ruim! E nos recordar de quem verdadeiramente somos e a que viemos! Gratidão Maestro. ?? ? ?? If all we have as left over can be given to whom that which is missing; if all we have over our tables can be shared – and not just whatever falls down from it -, then a better life for someone else. ? Whatever we give away is the only baggage we take with us from here in our Grand Finale. ✨ Each one of us can give something. No matter how poor nor how rich, gifts are always treasured by the heart when offered from the soul. Master Goat Shapiro offers us a smile on our faces – sometimes tired of sad news. He wishes us to remember who we are and why we are here. Thank you Teacher. ?? #loveistheanswer #veganyogini #veganpower #poweredbyplants #givingisreceiving ??‍♀️

A post shared by Santuario Vale Da Rainha (@ahimsa.santuariovaledarainha) on

Omdat ze vernoemd was naar de Boeddha, Sidarta Gautama in het Portugees, was deze koe wellicht voorbestemd om een beroemdheid te worden.

Patricia zingt ook met de andere dieren in de opvang, maar deze koe heeft echt talent. Vond jij deze video ook zo bijzonder? Deel dit bericht dan met je vrienden!

Lees verder

Economie

Triest nieuws over dochtertjes Maxime Meiland: “ongeneselijk ziek”

Maxime Meiland is met de dood bedreigd nadat zij en haar moeder Erica een aantal uitspraken hadden gedaan over de islam. Ze hadden het voornamelijk over hoofddoeken en dat is niet goed aangekomen. Er is namelijk ontzettend veel ophef over ontstaan.

Vooral Erica ging los over de Islam en vindt dat er niet meer naar Nederland zouden moeten komen. Ze noemde vrouwen in Boerka’s zelfs ‘pinguïns’.

“Ze vindt vooral het hoofddoek dragen waanzin. Wat ook logisch is want waarom moet een vrouw haar haar verbergen omdat mannen een probleem hebben met hun seksualiteit. Zo wordt de vrouw weer de dupe.”

Toen ze deze uitspraken had gedaan ging het voornamelijk los op Instagram en worden ze met de dood bedreigd: “Kanker racist dat je bent ik hoop dat je kanker kind dood gaat lelijke kanker hoer. Ik hoop dat je kanker krijgt inclusief je kind. Als je dood bent kom ik nog ff een keer op je graf pissen.”

De dochtertjes van Maxime worden ook met de dood bedreigt: “Ik wens je kind de dood toe en ik hoop dat ze ongeneselijk ziek wordt lelijke kanker baby ook. Schaam je diep”, wordt er op Instagram gezegd.

Bron: leefspiritueel.nu

Lees verder

Economie

Bebloede Lil’ Kleine met pistool beroofd

Gisteravond, vlak voor een feestje in Rotterdam is Jorik Scholten beroofd van zijn horloge.

Het gebeurde toen het feestje was afgelopen en drie mensen hem buiten aan het opwachten waren. Toen hij het pand van de album-release party van producent en dj Jack Shirak (28) verliet waren er drie mannen op hem aan het wachten buiten. Hij werd hij met een pistool tegen zijn hoofd geslagen en werd het horloge van zijn pols getrokken.

Kleine was niet alleen want meerdere mensen zagen het gebeuren en de mensen die nog op het feestje waren werden gewaarschuwd. Jorrik werd ook onder schot gehouden door het pistool zeggen meerdere getuigen.

Lil Kleine zat onder het bloed en er was veel politie ter plekke.

‘Gisteravond is er aan de Willemskade in Rotterdam een poging beroving geweest. De melding hiervan kwam rond 23.45 uur binnen. We onderzoeken of er nog iets is buitgemaakt bij de beroving. Dat staat nog niet vast, maar is ook niet uitgesloten.

Het was een gewelddadige en een gewapende poging overval. We hebben nog geen aanhoudingen verricht. Het onderzoek daaromheen is in volle gang. We willen weten wat er precies is gebeurd. We horen getuigen die op dit moment bij ons in beeld zijn en lezen camerabeelden in de omgeving uit.

Als iemand iets heeft gezien, kunnen ze bellen naar 0900-8844. Tips zijn altijd welkom’, zei de politie.

Lees verder

Economie

Zien: Memphis Depay showt hoe rijk hij is, brengt stoere rapvideo uit

Memphis Depay is dit WK nog niet echt in vorm zeg maar. We hebben het niet nagekeken, maar de man die de bank in Barcelona warm houdt, heeft in twee wedstrijden vermoedelijk drie balcontacten gehad. Ergens snappen we wel waarom…

Memphis is namelijk ook rapper. En laat hij nu net voor het WK een nieuwe clip uitgebracht hebben. Samen met ene Quinsy Promes, die Nederland angstvallig vermijdt omdat hij verdacht wordt van het neersteken van zijn neef. De twee hebben een rotsvast vertrouwen in hun rapskills.

Bekijk onderstaand de video.

Bron: leefspiritueel.nu

Lees verder
Advertisement

Trending