Connect with us

Economie

Hartverwarmend moment: koe en vrouw zingen ontroerend duet.

Een prachtige video uit Brazilië toont een vrouw en een koe die samen een ontroerend duet ten gehore brengen.

De beelden zijn gemaakt in het wondermooie landschap van Minas Gerais. We zien hoe Patricia Varela Favano in de stal zingt, samen met een koe die luistert naar de naam Master Sidarta Gautama.

Het koebeest doet vrolijk mee als Patricia begint te zingen. Als dit je hart niet doet smelten, dan weten we het ook niet meer!

Samen met haar echtgenoot Victor beheert Patricia (48) het Santuario Vale da Rainha, een dierenopvang.

View this post on Instagram

?? Se tudo que nos sobra for dado a quem aquilo falta; se tudo sobre nossa mesa puder ser partilhado – e não apenas o que cai dela -, faremos melhor a vida de outrem. E certamente seremos seres melhores. ? Nosso é o que doamos, o único possível de ser levado daqui em nosso Grand Finale. Não importa o quão pobre ou o quão rico, presentes são sempre tesouros ao coração se oferecidos da alma da gente. ✨ Cada um de nós pode oferecer algo. Mestre Shapiro aspira dar um sorriso em nosso semblante por vezes cansado de notícia ruim! E nos recordar de quem verdadeiramente somos e a que viemos! Gratidão Maestro. ?? ? ?? If all we have as left over can be given to whom that which is missing; if all we have over our tables can be shared – and not just whatever falls down from it -, then a better life for someone else. ? Whatever we give away is the only baggage we take with us from here in our Grand Finale. ✨ Each one of us can give something. No matter how poor nor how rich, gifts are always treasured by the heart when offered from the soul. Master Goat Shapiro offers us a smile on our faces – sometimes tired of sad news. He wishes us to remember who we are and why we are here. Thank you Teacher. ?? #loveistheanswer #veganyogini #veganpower #poweredbyplants #givingisreceiving ??‍♀️

A post shared by Santuario Vale Da Rainha (@ahimsa.santuariovaledarainha) on

Omdat ze vernoemd was naar de Boeddha, Sidarta Gautama in het Portugees, was deze koe wellicht voorbestemd om een beroemdheid te worden.

Patricia zingt ook met de andere dieren in de opvang, maar deze koe heeft echt talent. Vond jij deze video ook zo bijzonder? Deel dit bericht dan met je vrienden!

Lees verder

Economie

Rachel Hazes wéét dus van wie haar zoon André is

Al jaren gaan er wilde geruchten dat niet wijlen André Hazes senior de vader zou zijn van zijn zoon André, maar een inmiddels ook al overleden drugskoning. Een andere variant waarover geroddeld wordt, betreft oud-voetballer John de Wolf. In Story geeft Rachel Hazes voor eens en altijd openheid van zaken…

Nu de razend populaire zanger André Hazes nog meer in de belangstelling staat na zijn breuk met Monique Westenberg en zijn nieuwe liefde Bridget Maasland, komen er de laatste tijd weer de nodige geruchten bovendrijven met als hijgerig onderwerp: wie is werkelijk de vader van André? Bij het zien van foto’s uit de vroege jeugd van ‘Dreetje’ zou er feitelijk geen misverstand kunnen bestaan of hij een echte zoon is van zijn beroemde vader; vooral in de tijd dat hij nog wat voller van postuur was, is hij één gezicht met André senior. Toch blijven kwade geesten – doorgaans laf genoeg in volledige anonimiteit – vooral op het internet twijfels zaaien over het vaderschap van de op 23 september 2004 overleden volkszanger, die zich niet meer kan verdedigen.

Concrete namen

Er worden zelfs concrete namen genoemd als antwoord op de door henzelf gestelde vraag wie dan wél de vader van André zou zijn: de legendarische drugsbaron Marco Eijk en oud-voetballer John de Wolf. De eerstgenoemde is zeker geen onbekende in het leven van de familie Hazes geweest, want Marco had een tijdje een liefdesrelatie met Rachel, in de periode voordat ze André leerde kennen. Wie op het internet de weinige beschikbare foto’s van Marco bekijkt, kan niet ontkennen dat André Hazes junior wel iets wegheeft van de ex-geliefde van zijn moeder Rachel.

Maar dat geldt ook voor voornoemde John de Wolf, met wie André inderdaad ook wel enige gelijkenis vertoont. Met die ‘bewijslast’ alleen zijn de geruchten echter niet bepaald serieus te nemen; van ieder mens loopt immers wel ergens op aarde iemand rond op wie diegene lijkt. Rachel Hazes geeft in Story deze week openheid van zaken om alle indianenverhalen over het vaderschap van haar zoon André te ontkrachten. Hoewel de weduwe het liefst helemaal niet zou willen ingaan op de hijgerige geruchten, vindt ze dat de namen van alle betrokkenen op deze manier besmeurd worden.

Tweede grote liefde

Aan Story vertelt Rachel: ‘Over John de Wolf kan ik kort zijn: ik heb hem nog nooit in mijn leven een hand gegeven. Natuurlijk weten we van elkaar wie we zijn, maar daar houdt onze connectie dan ook meteen mee op.’ Over haar tweede grote liefde Marco Eyk zegt de weduwe Hazes: ‘Het is geen geheim dat Marco en ik een relatie hebben gehad. Maar dat was voordat ik iets met André kreeg. We trouwden in oktober 1991, en Roxeanne en André zijn respectievelijk in januari 1993 en 1994 geboren. Marco en ik gingen begin 1991 uit elkaar, en vanaf april in datzelfde jaar verbleef Marco in de gevangenis, nadat hij opgepakt was. Daar heeft hij nog een paar jaar gezeten – een periode waarin ik hem nooit gezien heb. Hoewel ik mij totaal niet geroepen voel om het vaderschap van André te verdedigen omdat het een voldongen feit is, kan ik daarmee al die onzinverhalen hopelijk toch uit de wereld helpen.

Bron: Story Beeld: Youtube

Lees verder

Economie

Monique Westenberg deelt keiharde bericht na alle trieste tegenslagen:

Het is een heftige periode geweest voor Monique Westenberg de afgelopen maanden. Ze is de vader van haar kind voorgoed kwijt aan een ander. André Hazes is natuurlijk dolgelukkig met zijn nieuwe vlam Bridget Maasland. Ook de oma van de blondine is kort geleden overleden. Ze had een uitermate sterke band met de vrouw.

Gelukkig krijgt ze een hoop steun van vrienden en familie. Ondanks alle ellende blijft ze wel positief in het leven staan. Haar omgang met Hazes lijkt vooralsnog goed te verlopen. De zanger komt regelmatig langs om tijd met zijn zoontje door te brengen,

Zware periode voor Monique Westenberg

Op social media schrijft ze: “Houd je hart zuiver. Laat anderen doen wat ze willen. Blijf goed doen. Laat je licht niet dimmen om net zo donker te worden als zij. Schijn boven ze uit!”

Lees verder

Economie

Britt Dekker kapot van verdriet na heftig nieuws

Triest nieuws voor Britt Dekker: ze heeft te horen gekregen dat een jonge fan van haar is overleden. En dat gaat haar niet in de koude kleren zitten.

Zo laat Britt weten via Instagram.

Pien

Het gaat om de elfjarige Pien, een bijzonder meisje. Ze was eerder nog samen met de presentatrice te zien in het programma Britt’s Beestenbende. Dekker schrijft dat ze Pien nooit zal vergeten.

Mooie woorden

‘Zoveel mooie dromen, zoveel grote plannen. Net te horen gekregen dat mijn kleine vriendinnetje, deze grote lieve paardenfan is overleden. Pien, we zullen je nooit vergeten’, schrijft Britt bij een aantal foto’s.

Pien en Britt hadden een bijzondere band met elkaar. De presentatrice bezocht het meisje de laatste tijd ook op in het in het Prinses Maxima Centrum.

Lees verder

Trending