-

Economie

Waarom laat Gaby Blaaser deze tattoo verwijderen?

Gaby Blaaser houdt van tattoos, maar nu zegt ze toch niet zo blij te zijn met alle kunstwerkjes. De blondine heeft besloten om er eentje te laten verwijderen.

Niet heel opvallend

De tattoo die ze laat verwijderen is niet zo groot. Het gaat om een kleine tattoo met de tekst ‘love me’. De fitgirl en influencer toont de behandeling aan haar volgers. Gaby schreef bij het filmpje: “I love tatoeages, maar ik ga er van één afscheid nemen.”

Nog altijd single?

De meeste mensen kennen Gaby Blaaser nog van haar tijd als actrice in GTST en Spangas. Nu doet ze op Instagram alle mannenhoofden op hol slaan. Ze is zelfs zo populair dat ze gevraagd werd als de eerste Nederlandse The Bachelorette. In dat programma gaat ze op zoek naar de liefde van haar leven. Eerder gaf ze te kennen dat ze het een fantastische ervaring vond. We mogen echter nog niet weten of ze een partner heeft gevonden.

Economie

Cameravrouw heeft ‘ander verhaal’ over incident met Joost Klein: ‘Dit is er echt gebeurd’

De cameravrouw, betrokken bij het incident dat leidde tot de diskwalificatie van Joost Klein voor de finale van het Eurovisie Songfestival, heeft een andere lezing van de gebeurtenissen dan de artiest zelf, volgens de directeur-generaal van de European Broadcasting Union, Noel Curran.

In een interview met de Zweedse radiozender Sveriges Radio, vermeldde Curran dat de verklaringen van de cameravrouw verschillen van die van Klein, maar hij specificeerde niet wat haar versie van het verhaal inhoudt.

De directeur-generaal reageerde op een statement van de AVROTROS over het voorval dat ervoor zorgde dat Klein niet kon deelnemen aan het Songfestival.

Volgens de omroep had Klein een “dreigende beweging” gemaakt naar de camera omdat de cameravrouw hem bleef filmen, ondanks zijn herhaalde verzoeken om dat niet te doen. Hij zou de cameravrouw hierbij niet fysiek hebben aangeraakt.

Dit is de eerste keer in de 68-jarige geschiedenis van het Eurovisie Songfestival dat een land wordt gediskwalificeerd nadat de wedstrijd al begonnen is.

Na deze ongekende gebeurtenis is de Eurovisie Songfestivalgemeenschap in rep en roer. De diskwalificatie van Joost Klein heeft niet alleen impact op de Nederlandse delegatie, maar roept ook vragen op over de regelgeving en de handhaving ervan tijdens het festival.

Fans en experts debatteren hevig over de consequenties van dit besluit en de transparantie van het besluitvormingsproces.

Op sociale media hebben zowel supporters van Klein als kijkers die pleiten voor strikte naleving van de regels hun mening niet onder stoelen of banken gestoken.

Deze situatie heeft een levendige discussie op gang gebracht over de grenzen van artistieke vrijheid en respect voor de operationele normen binnen een dergelijk internationaal evenement.

Het Eurovisie Songfestival staat bekend om zijn diversiteit en inclusiviteit, waardoor dit incident des te opmerkelijker is. De organisatie staat nu voor de uitdaging om haar regels te herzien en mogelijk aan te passen om toekomstige conflicten te voorkomen en tegelijkertijd de integriteit van het evenement te waarborgen.

Noel Curran benadrukte dat het belangrijk is om uit dit voorval te leren en het festival te blijven verbeteren voor alle deelnemende landen en artiesten.

Lees verder