Connect with us

Economie

Waarom laat Gaby Blaaser deze tattoo verwijderen?

Gaby Blaaser houdt van tattoos, maar nu zegt ze toch niet zo blij te zijn met alle kunstwerkjes. De blondine heeft besloten om er eentje te laten verwijderen.

Niet heel opvallend

De tattoo die ze laat verwijderen is niet zo groot. Het gaat om een kleine tattoo met de tekst ‘love me’. De fitgirl en influencer toont de behandeling aan haar volgers. Gaby schreef bij het filmpje: “I love tatoeages, maar ik ga er van één afscheid nemen.”

Nog altijd single?

De meeste mensen kennen Gaby Blaaser nog van haar tijd als actrice in GTST en Spangas. Nu doet ze op Instagram alle mannenhoofden op hol slaan. Ze is zelfs zo populair dat ze gevraagd werd als de eerste Nederlandse The Bachelorette. In dat programma gaat ze op zoek naar de liefde van haar leven. Eerder gaf ze te kennen dat ze het een fantastische ervaring vond. We mogen echter nog niet weten of ze een partner heeft gevonden.