Connect with us

Economie

Glazenwasser gooit foto’s koopwoning Akwasi zomaar online.

Activist en rapper Akwasi laat weten dat hij zich niet meer veilig voelt in zijn eigen huis. Een ‘glazenwasser’, die betrokken was bij de oplevering van zijn nieuwe huis, gooide foto’s van de woning online. De kiekjes zijn gepost in de Facebookgroep Glazenwassers United.

De rapper schreef verontwaardigd op zijn Instagram: “Dit mag niet en dit hoort niet … mijn rechten zijn fundamenteel geschonden.”

De oorspronkelijke foto’s waren vergezeld van het bijschrift: “Meneertje Akwasi heeft het zo slecht in Nederland, jullie zouden medelijden moeten hebben met hem, maar wel een huisje van 500.000 euro kopen die ik vandaag moet opleveren, dus meer respect graag.”

Zwaar aangeslagen

De rapper is zwaar aangeslagen door het incident. Hij schreef: “Ik zou mezelf veilig moeten voelen in mijn eigen huis maar het pijnigt me om te zien hoe dit nu onmogelijk voor me wordt gemaakt… DIT IS TOCH NIET NORMAAL?” Akwasi kan op heel wat steun rekenen van zijn volgers. Die vinden het ook ongehoord dat die persoon dit zomaar te grabbel gooide.

Ondertussen zijn de oorspronkelijke post en de Facebookgroep verwijderd. De betrokken glazenwasser is op non-actief gezet.