-

Economie

Glazenwasser gooit foto’s koopwoning Akwasi zomaar online.

Activist en rapper Akwasi laat weten dat hij zich niet meer veilig voelt in zijn eigen huis. Een ‘glazenwasser’, die betrokken was bij de oplevering van zijn nieuwe huis, gooide foto’s van de woning online. De kiekjes zijn gepost in de Facebookgroep Glazenwassers United.

De rapper schreef verontwaardigd op zijn Instagram: “Dit mag niet en dit hoort niet … mijn rechten zijn fundamenteel geschonden.”

De oorspronkelijke foto’s waren vergezeld van het bijschrift: “Meneertje Akwasi heeft het zo slecht in Nederland, jullie zouden medelijden moeten hebben met hem, maar wel een huisje van 500.000 euro kopen die ik vandaag moet opleveren, dus meer respect graag.”

Zwaar aangeslagen

De rapper is zwaar aangeslagen door het incident. Hij schreef: “Ik zou mezelf veilig moeten voelen in mijn eigen huis maar het pijnigt me om te zien hoe dit nu onmogelijk voor me wordt gemaakt… DIT IS TOCH NIET NORMAAL?” Akwasi kan op heel wat steun rekenen van zijn volgers. Die vinden het ook ongehoord dat die persoon dit zomaar te grabbel gooide.

Ondertussen zijn de oorspronkelijke post en de Facebookgroep verwijderd. De betrokken glazenwasser is op non-actief gezet.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder