Connect with us

Economie

Jarige Wesley Sneijder verklapt actuele relatiestatus.

Tijdens de ochtendshow van Giel op radio Veronica verklapte Wesley Sneijder zijn actuele relatiestatus. De oud-voetballer vertelde openhartig over zijn roerige liefdesleven.

Sappige scheidingsdetails?

Wesley brengt binnenkort overigens zijn boek op de markt waarin hij het uitgebreid heeft over zijn rijke voetbalcarrière, zijn jeugdjaren en zijn privéleven. Maar wie hoopt op sappige scheidingsdetails van Wesley en Yolanthe, komt bedrogen uit. Daarover vertelde hij: “Ik ben niet iemand die mensen kapot gaat maken in mijn boek. Dat is zeker niet aan de orde.”

Gevraagd wat hij gaat doen op zijn 36e verjaardag, antwoordt Wesley dat hij geen grootse plannen heeft. Hij zei: “Al ben ik bang dat er wel wat is georganiseerd door mijn vriendenclubje. Ik laat me verrassen.” Giel wil uiteraard ook weten of Wesley ondertussen al een nieuwe vriendin heeft. Wesley reageert kort: “Nee, ik heb nu geen relatie.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

First price in Qatar!!! #qslcup #algharafaclub

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op