-

Economie

Geen enkele collega kwam nog maar in de buurt: hoeveel gezichten zie jij in deze boom?

Wanneer je last hebt van stress, is het goed om even neer te zitten en te ontspannen. Neem wat tijd voor jezelf om op adem te komen en doe iets nuttig. Voor ons is de beste manier om tot rust te komen het oplossen van breinkrakers.

Het geeft je hersenen andere stimuli dan de hele dag werken of voor televisie zitten. Je hersenen trainen is nooit slecht. Bovendien is het altijd leuk om jezelf een beetje op de proef te stellen!

Hoeveel gezichten zie jij?

In het kunstwerk genaamd ‘The Leader’s Tree’ zitten tien beroemde figuren verstopt. De vraag is nu of jij ze allemaal kunt vinden. Het probleem is dat niemand ze kan opnoemen.

En nog anderen denken dat het kunstwerk dateert uit 1880, wat het nog moeilijker maakt om ook de namen te raden.

Dit is het antwoord

Het correcte antwoord is 10 gezichten.

Had jij ze allemaal gevonden? Daag je vrienden uit door dit bericht met hen te delen!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder