Connect with us

Economie

Fans in zak en as: Connie Witteman geeft er de brui aan.

Op haar 69e verjaardag besloot Connie Witteman even afstand te nemen van de social media. Ze laat aan haar volgers weten dat ze er enkele weekjes tussenuit knijpt.

Connie deelde een kleurrijke collage van zichzelf met het emotionele bijschrift: “Ik ben niet 69, ik ben 18 met 51 jaar aan ervaring.” De reden voor deze radiostilte is niet meteen duidelijk. Het feestvarken geeft wel mee dat ze ook maar een mens is en dat ze net als alle andere een vrouw is met vreugde en verdriet.

De zangeres gaat verder: “Ik probeer zoveel mogelijk te geven en ook ik maak fouten in mijn leven. Want hoe je echt ‘alles’ goed moet doen … tja, dat staat nergens beschreven.”

De beslissing van Connie is des te opvallender omdat ze net zoveel succes had met haar Instagram berichten.

View this post on Instagram

Goedemorgen, scheur met Connie positief de dag door ❤️ Lieve lieve insta vrienden, ik ga er een paar weken tussenuit…..ik ben ook maar een mens meer ben ik niet…een vrouw net als alle andere met vreugde en verdriet… ik probeer zoveel mogelijk te geven en ook ik maak fouten in mijn leven… want hoe je echt “alles” goed moet doen….. tja…dat staat nergens beschreven….. Ik bedank al mijn lieve insta vrienden voor al jullie lieve berichten en wens jullie een heerlijke zomer…..heel graag tot over een paar weken…..ik reken op jullie lieve begrip….. Fijne dag en lieve kus ? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Tijd voor jezelf nemen dat is gezond…je kunt van iedereen weglopen…behalve van jezelf… je kan de golven niet stoppen… maar je kan wel leren surfen… ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Wat is niet grappig; Een gynaecoloog die zegt dat hij een kutdag heeft gehad…

A post shared by ₵Ø₦₦łɆ₴₱Ø₩ɆⱤ (@conniespower) on