-

Economie

Enorme vogel plukt gigantische vis uit de oceaan en vliegt ermee rond, gewoon omdat het kan.

Ongelooflijke beelden tonen een gigantische vogel die met een enorme vis in zijn klauwen over een strand vliegt.

De prooi probeert zich los te wrikken, terwijl de strandgasten beneden verbaasd toekijken. De video gemaakt op Myrtle Beach in South Carolina werd gedeeld op Twitter, en wekte een hevig debat uit over wat voor soort vis dit was.

Sommige social mediagebruikers denken dat het een kleine haai was, terwijl anderen zeggen dat het een tonijn is. Nog anderen vermoeden dat het eerder een makreel is vanwege de vorm van de staart.

Sommige mensen denken dat de vogel een visarend is. Anderen menen dan weer dat het een condor of een adelaar was. Iemand reageerde: “Dit is beslist een visarend, het vergt heel wat kracht om zo’n grote vis uit het water te halen, geweldige vogels.”

De video is gefilmd op 22 juni door Ashley White uit Tennessee vanaf de 17e verdieping van een flat waar ze op vakantie was. Volgens een lokale meteoroloog gaat het om een visarend die een enorme Spaanse makreel uit de zee plukte.

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder