Connect with us

Economie

Enorme vogel plukt gigantische vis uit de oceaan en vliegt ermee rond, gewoon omdat het kan.

Ongelooflijke beelden tonen een gigantische vogel die met een enorme vis in zijn klauwen over een strand vliegt.

De prooi probeert zich los te wrikken, terwijl de strandgasten beneden verbaasd toekijken. De video gemaakt op Myrtle Beach in South Carolina werd gedeeld op Twitter, en wekte een hevig debat uit over wat voor soort vis dit was.

Sommige social mediagebruikers denken dat het een kleine haai was, terwijl anderen zeggen dat het een tonijn is. Nog anderen vermoeden dat het eerder een makreel is vanwege de vorm van de staart.

Sommige mensen denken dat de vogel een visarend is. Anderen menen dan weer dat het een condor of een adelaar was. Iemand reageerde: “Dit is beslist een visarend, het vergt heel wat kracht om zo’n grote vis uit het water te halen, geweldige vogels.”

De video is gefilmd op 22 juni door Ashley White uit Tennessee vanaf de 17e verdieping van een flat waar ze op vakantie was. Volgens een lokale meteoroloog gaat het om een visarend die een enorme Spaanse makreel uit de zee plukte.