-

Economie

Enorme vogel plukt gigantische vis uit de oceaan en vliegt ermee rond, gewoon omdat het kan.

Ongelooflijke beelden tonen een gigantische vogel die met een enorme vis in zijn klauwen over een strand vliegt.

De prooi probeert zich los te wrikken, terwijl de strandgasten beneden verbaasd toekijken. De video gemaakt op Myrtle Beach in South Carolina werd gedeeld op Twitter, en wekte een hevig debat uit over wat voor soort vis dit was.

Sommige social mediagebruikers denken dat het een kleine haai was, terwijl anderen zeggen dat het een tonijn is. Nog anderen vermoeden dat het eerder een makreel is vanwege de vorm van de staart.

Sommige mensen denken dat de vogel een visarend is. Anderen menen dan weer dat het een condor of een adelaar was. Iemand reageerde: “Dit is beslist een visarend, het vergt heel wat kracht om zo’n grote vis uit het water te halen, geweldige vogels.”

De video is gefilmd op 22 juni door Ashley White uit Tennessee vanaf de 17e verdieping van een flat waar ze op vakantie was. Volgens een lokale meteoroloog gaat het om een visarend die een enorme Spaanse makreel uit de zee plukte.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder