Connect with us

Economie

Zo veel kilo’s kwam Tino Martin bij tijdens de quarantaine!

De kilootjes tikken zwaar aan bij Tino Martin. Op Radio 538 vertelde de zanger dat hij hard traint om terug op gewicht te komen.

Bij Frank Dane onthulde Tino dat hij tien kilo is aangekomen. Hij vertelde: “Ik heb de eerste maand toen de crisis begon zoveel gegeten en gedronken. Dat moet er nu wel weer af, dus ik ben weer aan het sporten.”

Met een vette knipoog zei hij: “Wij kijken helemaal niet naar wat we mislopen. Ik kijk gewoon puur naar wat het mij komt om gewoon te leven. Mijn natje en mijn droogje. Dat ik gewoon kan eten en drinken wat ik wil. Dat is ook ongeveer een ton in de maand.”

Grijze haren

Maar er is nog meer veranderd aan Tino. “Ik word grijs”, gaf de zanger toe over zijn nieuwe look op Instagram. Daarover vertelde hij: “Ik lees het heel veel in de reacties. ‘Tino heeft een grijze pluk, Tino wordt grijs’. Ja, ja, de ouderdom treedt toe bij mij.”

Maar ook dat zou aan de coronacrisis te wijten zijn. De zanger zei: “En ik moet zeggen. De coronacrisis werkt ook niet echt mee, want daar krijg ik ongeveer honderd grijze haren per dag van. Maar er zijn veel grotere problemen in de wereld, dus ook hier kom ik wel weer overheen. Het is niet anders jongens. Zodra alles weer gaat draaien… Of ik laat het zo of ik doe er een klein spoelinkje doorheen. Daar moet ik nog even over nadenken.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vannochtend weer even heerlijk live met de band gespeeld bij de 538 Ochtendshow met Frank Dane?? #wassorrymaargenoeg

Een bericht gedeeld door Tino Martin (@tinomartin01) op

Lees verder

Economie

Kremlin insiders waarschuwen: ‘Poetin gaat door tot bittere eind’

Poetin

Een toenemend aantal Kremlin ingewijden twijfelt acht weken na de inval in Oekraïne of dit wel een goede beslissing was. De groep insiders vreest dat dit nog decennialang catastrofale gevolgen zal hebben. Persbureau Bloomberg sprak met tien ingewijden, die uit vrees voor vergelding anoniem wensen te blijven.

Een aanzienlijk deel van de Russische elite blijft de oorlog steunen. Ze omarmen het discours van Poetin dat een conflict met het Westen onvermijdelijk is. Ook denken ze dat de Russische economie zich wel zal aanpassen aan de sancties.

Toch is er een groter wordende groep van insiders die vrezen dat de oorlog in Oekraïne zal leiden tot jarenlang isolement en de economie nog verder in het slop zal duwen. Meer nog: ze zijn bang dat de invasie een catastrofale fout was.

Tot bittere eind

Poetin is alsmaar meer afhankelijk van een kleine kring van hardliners. De insiders weten dat Poetin zal doorgaan tot het bittere eind. De Russische president zal nooit toegeven en op dit moment is er niet meteen een gevaar dat hij de macht zal verliezen.

Lees verder

Economie

Net binnen: Prinses Alexia moet verplicht in therapie

prinses Alexia

Koningin Máxima breekt een lans voor jongeren met mentale problemen. Ze is boegbeeld voor de stichting MindUs. Deze organisatie zag vorige week het levenslicht en het is hun doel om jongeren tussen de 12 en 27 jaar te helpen om hun mentale gezondheid op te krikken. Nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet.

Máxima is heel begaan met het thema. Ook in haar familie zijn er mentale problemen. In 2019 verloor ze haar jongste zus Inés, die na jarenlange depressies een einde maakte aan haar leven.

Nu wil de koningin dat er meer aandacht komt voor jongeren met mentale problemen. Zelf ging ze ook wel eens naar een therapeut. “Als je hulp nodig hebt en die is beschikbaar, moet je alles doen wat je kunt.” In het boek Amalia van Claudia de Breij kwam aan het licht dat ook de kroonprinses op therapie ging.

Maar nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet. Dat onthulde Máxima naar aanleiding van de lancering van de nieuwe stichting. “Geestelijke gezondheid is een prioriteit in onze familie.”

Lees verder

Economie

Net binnen: Toestand Gerard Joling nog verslechterd, overgebracht naar ander ziekenhuis

Geer

De gezondheidstoestand van Gerard Joling wil maar niet verbeteren. De zanger is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis voor een longontsteking. Nu is hij overgebracht naar het VU MC.

Geer laat weten: “In Amstelveen konden ze niet veel uitrichten voor me en daarom is besloten me over te brengen. Ik lig nu op mijn kamer te wachten op wat er komen gaat.”

Hij heeft veel pijn vanwege vocht achter zijn longen. “Donderdagmiddag, zo is me verteld, gaan ze via mijn rug een drain naar binnen brengen. Die moet het vocht uit mijn long zien te krijgen. Lukt dat niet, dan zal ik vrijdag zelfs geopereerd moeten worden.”

Zware pijn

De zanger zegt dat het allemaal heel pittig en heftig is. “Ik ben er allemaal wel van geschrokken.” Geer blijft echter optimistisch. “Maar de pijn is niet normaal.”

Lees verder

Trending