Connect with us

Economie

Zo veel kilo’s kwam Tino Martin bij tijdens de quarantaine!

De kilootjes tikken zwaar aan bij Tino Martin. Op Radio 538 vertelde de zanger dat hij hard traint om terug op gewicht te komen.

Bij Frank Dane onthulde Tino dat hij tien kilo is aangekomen. Hij vertelde: “Ik heb de eerste maand toen de crisis begon zoveel gegeten en gedronken. Dat moet er nu wel weer af, dus ik ben weer aan het sporten.”

Met een vette knipoog zei hij: “Wij kijken helemaal niet naar wat we mislopen. Ik kijk gewoon puur naar wat het mij komt om gewoon te leven. Mijn natje en mijn droogje. Dat ik gewoon kan eten en drinken wat ik wil. Dat is ook ongeveer een ton in de maand.”

Grijze haren

Maar er is nog meer veranderd aan Tino. “Ik word grijs”, gaf de zanger toe over zijn nieuwe look op Instagram. Daarover vertelde hij: “Ik lees het heel veel in de reacties. ‘Tino heeft een grijze pluk, Tino wordt grijs’. Ja, ja, de ouderdom treedt toe bij mij.”

Maar ook dat zou aan de coronacrisis te wijten zijn. De zanger zei: “En ik moet zeggen. De coronacrisis werkt ook niet echt mee, want daar krijg ik ongeveer honderd grijze haren per dag van. Maar er zijn veel grotere problemen in de wereld, dus ook hier kom ik wel weer overheen. Het is niet anders jongens. Zodra alles weer gaat draaien… Of ik laat het zo of ik doe er een klein spoelinkje doorheen. Daar moet ik nog even over nadenken.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vannochtend weer even heerlijk live met de band gespeeld bij de 538 Ochtendshow met Frank Dane?? #wassorrymaargenoeg

Een bericht gedeeld door Tino Martin (@tinomartin01) op

Lees verder

Economie

Heftig: Sarah van Soelen heeft weer een bizar uiterlijk

Een paar weken geleden was de opening van de Harbour Club in Amsterdam waar Hans Klok zou optreden. Zowel Rachel als Sarah van Soelen gingen daar naar toe.

Rachel ging op de rode loper doodleuk naast Sarah staan om samen gefotografeerd te worden. Terwijl Andre duidelijk heeft laten weten geen contact meer met Sarah van Soelen te willen.

Maar goed Sarah wilde ook nog wel even de camera’s van RTL Boulevard en Shownieuws te woord staan en dat had ze beter niet kunnen doen. Sarah wordt namelijk op Twitter compleet afgekraakt om haar bizarre uiterlijk.

Maar goed het kan blijkbaar nog veel gekker, want moet je even kijken wat Sarah met haar wenkbrauwen heeft gedaan op de onderstaande foto om nog maar te zwijgen over haar mega lippen.

Lees verder

Economie

“Nieuwe trieste tegenslag voor zanger Frans Bauer: Lijdt aan kanker”

Enkele maanden na het herseninfarct van Mariska (46) heeft de familie Bauer weer zorgen om een ziek familielid. Dorus, de broer van Frans (48), lijdt aan kanker. Dat vertelt de zanger woensdag in ‘De Telegraaf’.

Fans van Frans kennen Dorus uit de diverse realityshows rond de familie. Ook runt de 54-jarige normaliter de fankraam bij concerten van zijn zes jaar jongere broertje. Volgens Frans heeft Dorus een goede prognose, maar wacht de familie nog op nieuws over een datum waarop hij geopereerd kan worden. Aan welke vorm van kanker Dorus Bauer lijdt, is niet bekend.

Begin januari werd Frans’ echtgenote Mariska getroffen door een herseninfarct. “Het is opnieuw een bak ellende die wij over ons heen krijgen”, aldus Frans in de krant. “Ik denk ook weleens: wanneer houdt dit op. Mensen kennen mij als een vrolijke vent, maar ondertussen is er de afgelopen jaren toch wel genoeg aan narigheid en tegenslagen voorgevallen.”

Lees verder

Economie

Simon Keizer protesteert tegen Zwarte Piet: ‘Afschaffen’

Simon Keizer heeft zich niet populair gemaakt in Volendam. De zanger is namelijk fel tegenstander van Zwarte Piet. Dat men in zijn woonplaats nu heeft besloten de zwarte kindervriend af te schaffen, vindt Simon prachtig.

Het heeft even geduurd, maar het conservatieve vissersdorp Volendam heeft nu afscheid genomen van de traditionele Zwarte Piet. De meeste inwoners zijn hier niet blij mee, maar Simon wel. In de podcast De Leeuw Lult Verder zegt Simon dat Zwarte Piet niet normaal is.

Meer kleuren

De extreemlinkse Simon vindt overigens niet dat er geen enkele Zwarte Piet meer mag rondlopen. ”Er mag van mij best nog een zwarte piet tussen, maar dan wel tussen alle kleuren.”

Bron: Showblad

Lees verder
Advertisement

Trending