-

Economie

Zo veel kilo’s kwam Tino Martin bij tijdens de quarantaine!

De kilootjes tikken zwaar aan bij Tino Martin. Op Radio 538 vertelde de zanger dat hij hard traint om terug op gewicht te komen.

Bij Frank Dane onthulde Tino dat hij tien kilo is aangekomen. Hij vertelde: “Ik heb de eerste maand toen de crisis begon zoveel gegeten en gedronken. Dat moet er nu wel weer af, dus ik ben weer aan het sporten.”

Met een vette knipoog zei hij: “Wij kijken helemaal niet naar wat we mislopen. Ik kijk gewoon puur naar wat het mij komt om gewoon te leven. Mijn natje en mijn droogje. Dat ik gewoon kan eten en drinken wat ik wil. Dat is ook ongeveer een ton in de maand.”

Grijze haren

Maar er is nog meer veranderd aan Tino. “Ik word grijs”, gaf de zanger toe over zijn nieuwe look op Instagram. Daarover vertelde hij: “Ik lees het heel veel in de reacties. ‘Tino heeft een grijze pluk, Tino wordt grijs’. Ja, ja, de ouderdom treedt toe bij mij.”

Maar ook dat zou aan de coronacrisis te wijten zijn. De zanger zei: “En ik moet zeggen. De coronacrisis werkt ook niet echt mee, want daar krijg ik ongeveer honderd grijze haren per dag van. Maar er zijn veel grotere problemen in de wereld, dus ook hier kom ik wel weer overheen. Het is niet anders jongens. Zodra alles weer gaat draaien… Of ik laat het zo of ik doe er een klein spoelinkje doorheen. Daar moet ik nog even over nadenken.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vannochtend weer even heerlijk live met de band gespeeld bij de 538 Ochtendshow met Frank Dane?? #wassorrymaargenoeg

Een bericht gedeeld door Tino Martin (@tinomartin01) op

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder