Connect with us

Economie

Katja Schuurman showt enorme babybuik.

Nog twee maandjes en dan verwelkomt Katja Schuurman (45) haar tweede dochter op de wereld. Maar ondertussen geniet ze lekker van haar verwachting en van haar enorme buik!

Katja genoot met volle teugen van het warme weekend. Ze was op stap met haar zus Birgit om een verfrissende duik te nemen in het water bij Uitdammerdijk. De zusjes poseerden gewillig voor een prachtig kiekje. En daarop kan je niet naast de enorme buik van Katje kijken.

Positieve reacties

De foto lokt niets dan complimentjes uit. Een volger reageerde: “Wat ben je prachtig zwanger.” En ook Ellemieke Vermolen is het daar volmondig mee eens. Ze schreef: “Prachtig ben je.”

‘Ik ben kapot’

Katja en Freek kunnen niet wachten tot het eind augustus is, want dan is de brunette uitgerekend. Schuurman geeft wel toe dat ze kapot is. Ze zei: “Dat baby’tje vraagt zoveel van mijn energie, niet normaal.” Maar over het algemeen voelt ze zich wel oké. “Maar ook irritant moe. Ja, mijn leeftijd heeft er vast en zeker mee te maken. Wie gaat er nou in godsnaam op z’n 45ste zwanger worden, haha!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mijn zussie, mijn baby, en ik.. ???

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op