-

Economie

Dries Roelvink heeft ook nog een bloedmooie dochter.

Donny (22) en Dave Roelvink (26) zijn in de voetsporen van hun beroemde vader getreden en komen elke week wel in het nieuws. Als eentje geen auto in de prak heeft gereden, dan is het wel omwille van een nieuw stel tanden. Weinig mensen weten echter dat papa Dries (61) ook nog een bloedmooie dochter heeft!

Dries kreeg Peggy toen hij 21 jaar oud was. De oudste van de Roelvinkjes zoekt de spotlights niet op, maar de voorbije jaren vingen we wel een glimp van haar op in hun reality serie. Over de geboorte van zijn dochter onthulde Dries aan Story: “Ik was er helemaal nog niet aan toe om vader te worden. Maar ik was verliefd, vond alles goed. Vier jaar later was die verliefdheid over en liep de relatie tussen de moeder van Peggy en mij stuk.”

Het contact tussen vader en dochter vertroebelde toen hij opnieuw liefde vond Luciënne, de moeder van Donny en Dave. Luciënne vond de idee dat hij al een dochter had ongemakkelijk. Daarover vertelde Dries: “Ze maakte me duidelijk dat als ik die kleine wilde zien, ik dat dan maar buiten de deur moest doen.” Het gevoel van een vaderband kwam er pas met de komst van de broertjes Roelvink.

View this post on Instagram

#birthday?

A post shared by Peggy (@peggytosch) on

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder