Connect with us

Economie

Dries Roelvink heeft ook nog een bloedmooie dochter.

Donny (22) en Dave Roelvink (26) zijn in de voetsporen van hun beroemde vader getreden en komen elke week wel in het nieuws. Als eentje geen auto in de prak heeft gereden, dan is het wel omwille van een nieuw stel tanden. Weinig mensen weten echter dat papa Dries (61) ook nog een bloedmooie dochter heeft!

Dries kreeg Peggy toen hij 21 jaar oud was. De oudste van de Roelvinkjes zoekt de spotlights niet op, maar de voorbije jaren vingen we wel een glimp van haar op in hun reality serie. Over de geboorte van zijn dochter onthulde Dries aan Story: “Ik was er helemaal nog niet aan toe om vader te worden. Maar ik was verliefd, vond alles goed. Vier jaar later was die verliefdheid over en liep de relatie tussen de moeder van Peggy en mij stuk.”

Het contact tussen vader en dochter vertroebelde toen hij opnieuw liefde vond Luciënne, de moeder van Donny en Dave. Luciënne vond de idee dat hij al een dochter had ongemakkelijk. Daarover vertelde Dries: “Ze maakte me duidelijk dat als ik die kleine wilde zien, ik dat dan maar buiten de deur moest doen.” Het gevoel van een vaderband kwam er pas met de komst van de broertjes Roelvink.

View this post on Instagram

#birthday?

A post shared by Peggy (@peggytosch) on