Connect with us

Economie

Dochter verbreekt contact met ouders nadat ze bij afgeschoten leeuw poseren.

Een koppel uit Canada kreeg de wind van voor nadat ze een foto hadden gemaakt bij een dode leeuw waarbij ze innig zoenen. Ook hun eigen dochter was er niet over te spreken.

Kort nadat ze een leeuw hadden afgeschoten, poseerden Darren en Carolyn Carter uitgebreid voor de camera. Het stel was op safarijacht in Zuid-Afrika.

Het koppel postte de foto online en ze werden algauw overladen met kritiek vanuit alle hoeken van de wereld. Uiteindelijk besloten ze om de foto te verwijderen.

De man en de vrouw maakten hun sociale media accounts privé, zodat buitenstaanders hun profiel niet meer kunnen zien.

Dochter verbreekt contact

De dochter van het koppel was zo verontwaardigd dat ze besloot om afstand te nemen van het gedrag van haar moeder en vader. Ze postte op haar YouTubekanaal een video waarin ze zegt dat ze de relatie met haar vader zal verbreken.

Ze vertelde: “Ik zal nooit mensen snappen die trots zijn op het doden van dieren en dan zo’n mooi dier als de leeuw fotograferen. Dat zal ik nooit begrijpen!”

Een persoon genaamd Danny Clayton postte de foto later opnieuw op Twitter. Hij schreef bij het kiekje: “Darren en Carolyn Carter. Ik hoop dat deze zoon jullie beroemd maakt.”

Wat vind jij van trofeejacht?