-

Economie

Dochter verbreekt contact met ouders nadat ze bij afgeschoten leeuw poseren.

Een koppel uit Canada kreeg de wind van voor nadat ze een foto hadden gemaakt bij een dode leeuw waarbij ze innig zoenen. Ook hun eigen dochter was er niet over te spreken.

Kort nadat ze een leeuw hadden afgeschoten, poseerden Darren en Carolyn Carter uitgebreid voor de camera. Het stel was op safarijacht in Zuid-Afrika.

Het koppel postte de foto online en ze werden algauw overladen met kritiek vanuit alle hoeken van de wereld. Uiteindelijk besloten ze om de foto te verwijderen.

De man en de vrouw maakten hun sociale media accounts privé, zodat buitenstaanders hun profiel niet meer kunnen zien.

Dochter verbreekt contact

De dochter van het koppel was zo verontwaardigd dat ze besloot om afstand te nemen van het gedrag van haar moeder en vader. Ze postte op haar YouTubekanaal een video waarin ze zegt dat ze de relatie met haar vader zal verbreken.

Ze vertelde: “Ik zal nooit mensen snappen die trots zijn op het doden van dieren en dan zo’n mooi dier als de leeuw fotograferen. Dat zal ik nooit begrijpen!”

Een persoon genaamd Danny Clayton postte de foto later opnieuw op Twitter. Hij schreef bij het kiekje: “Darren en Carolyn Carter. Ik hoop dat deze zoon jullie beroemd maakt.”

Wat vind jij van trofeejacht?

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder