Connect with us

Economie

Deurbelcamera filmt hoe moeder bevalt op parking ziekenhuis.

Susan Anderson was een tikkeltje te laat toen ze zich naar het ziekenhuis in de Amerikaanse staat Florida haastte om te bevallen. Op de parking besloot de baby dat het tijd was om de wereld te begroeten. Baby Julia kwam ter wereld met de hulp van een vroedvrouw, die naar buiten was gelopen.

Het wonderbaarlijke tafereel is vastgelegd op een deurbelcamera. Julia was vastbesloten om hallo te zeggen. Zo moest Susan voorover gebogen staan op de parking van het ziekenhuis. Terwijl twee agenten vanaf stand een oogje in het ziel hielden, bood man Joseph mentale steun. De bevalling verliep pijlsnel: binnen enkele ogenblikken floepte het kleintje veilig en wel in de handen van de vroedvrouw.

De moeder was van plan om onder water te bevallen. Susan vertelde aan een lokale nieuwszender: “Maar in de auto was ik al begonnen te persen. Ik was toen al bang dat ik niet op tijd in het bevallingsbad zou raken.”

De vroedvrouw van dienst, Lovaina, geeft toe dat dit veruit de bizarste bevalling ooit was. Ze getuigde: “Ik heb al enkele gekke bevallingen meegemaakt, maar deze is de kers op de taart. Soms gaat het razendsnel en dan moet je gewoon handelen op automatische piloot. Maar geen nood, ik sta altijd klaar met mijn handschoenen.”