Connect with us

Economie

Monique verklapt hoe hereniging André en Roxeanne echt ging.

Monique Westenberg is in de zevende hemel dat ze weer een goede relatie heeft met haar schoonzus Roxeanne. In de Beau Monde vertelde ze: “Ik heb inmiddels goed contact met Rox.” Ze verklapt dat zij inderdaad de eerste stap zette voor de hereniging.

Monique onthult dat Roxeanne en André sinds maart weer een beetje contact hadden. Dat gebeurde nadat Monique tijdens Holland zingt Hazes op Roxeanne was afgestapt. De blondine vertelde: “Dat waardeerde Rox erg en ze omhelsde me meteen, omdat ze hier al lang op hoopte.”

Monique vervolgt: “Ik hoop dat André en zij weer goed contact krijgen. Het begin is er, ze spreken elkaar weer. Ik ga er verder niet tussen zitten. Ik heb zoiets van: jullie zijn openhartige mensen en gaan op een dag vast weer intensief met elkaar om. Hoe leuk is het als die twee jongetjes met elkaar kunnen opgroeien?”

View this post on Instagram

FAM❤️ ?: @ishootpeople.nl

A post shared by ??????? ??? ⚡️ (@roxeannehazes) on