-

Economie

Monique verklapt hoe hereniging André en Roxeanne echt ging.

Monique Westenberg is in de zevende hemel dat ze weer een goede relatie heeft met haar schoonzus Roxeanne. In de Beau Monde vertelde ze: “Ik heb inmiddels goed contact met Rox.” Ze verklapt dat zij inderdaad de eerste stap zette voor de hereniging.

Monique onthult dat Roxeanne en André sinds maart weer een beetje contact hadden. Dat gebeurde nadat Monique tijdens Holland zingt Hazes op Roxeanne was afgestapt. De blondine vertelde: “Dat waardeerde Rox erg en ze omhelsde me meteen, omdat ze hier al lang op hoopte.”

Monique vervolgt: “Ik hoop dat André en zij weer goed contact krijgen. Het begin is er, ze spreken elkaar weer. Ik ga er verder niet tussen zitten. Ik heb zoiets van: jullie zijn openhartige mensen en gaan op een dag vast weer intensief met elkaar om. Hoe leuk is het als die twee jongetjes met elkaar kunnen opgroeien?”

View this post on Instagram

FAM❤️ ?: @ishootpeople.nl

A post shared by ??????? ??? ⚡️ (@roxeannehazes) on

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder