Connect with us

Economie

Dave Roelvink onthult zijn droomvrouw.

In de nieuwste editie van Grazia onthulde Dave Roelvink hoe zijn droomvrouw eruitziet. En dat is niet opgespoten. Hij houdt meer van een natuurlijke look.

Nog op de markt?

Aan het tijdschrift verklapt hij ook dat hij weer aan het daten is. Hij zei: “Ik ben uit eten geweest met een meissie en ik heb een filmpje op Instagram gezet met haar naast me in de auto. Meer is het niet. Het was gezellig, maar daar is het bij gebleven.” Roelvink heeft dus geen relatie. Het was gewoon een date.

Dave zegt dat hij niet actief is op zoek naar een nieuwe vriendin. Daarover vertelde hij: “Ik ben ook niet heel erg op zoek, hè. Als ik een leuke klik met iemand heb, ga ik een hapje eten. Wordt het wat, helemaal goed. Wordt het niets, ook prima. In principe ben ik nog helemaal op de markt.”

Droomvrouw

Dave Roelvink weet wel heel goed hoe zijn droomvrouw er moet uitzien. De influencer onthulde: “Ik hou van een natural beauty. Niet te veel make-up, iemand die gewoon lekker knap van zichzelf is. Dat opgespoten gebeuren hoeft van mij niet. Toen ik achttien was vond ik dat de shit, maar daar ben ik nu wel overheen. Qua innerlijk zoek ik een lieve, betrouwbare vrouw met humor. Als dat goed zit, ben ik al gauw tevreden.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink) op