Connect with us

Economie

Dave Roelvink heeft lak aan coronaregels.

Dave Roelvink liet onlangs zijn tanden afslijten om zijn oude bijters om te ruilen voor een sprankelwit gebit met facings. Daarvoor trok hij naar Turkije.

Na zijn uitstap moest Dave normaal dus twee weken in quarantaine. Het lijkt er echter op dat Dave lak heeft aan de coronaregels.

Dave heeft zich wel laten testen, maar twee weken thuis zitten duimen draaien daar had de influencer geen zin in. Met het mooie zomerweer besloot Dave een eindje te gaan varen. Hij deelde de beelden op zijn Instagram Stories.

Niets aan de hand

Het management van Dave Roelvink ziet er geen graten in. Hij draagt het virus niet en heeft zich keurig laten testen. Maar voor Turkije is nog steeds code oranje van kracht. Dat wil zeggen alle niet noodzakelijke reizen naar het land afgeraden zijn. Moest je toch gaan, dan krijg je het advies om twee dagen in quarantaine te gaan.