-

Economie

Dave Roelvink heeft lak aan coronaregels.

Dave Roelvink liet onlangs zijn tanden afslijten om zijn oude bijters om te ruilen voor een sprankelwit gebit met facings. Daarvoor trok hij naar Turkije.

Na zijn uitstap moest Dave normaal dus twee weken in quarantaine. Het lijkt er echter op dat Dave lak heeft aan de coronaregels.

Dave heeft zich wel laten testen, maar twee weken thuis zitten duimen draaien daar had de influencer geen zin in. Met het mooie zomerweer besloot Dave een eindje te gaan varen. Hij deelde de beelden op zijn Instagram Stories.

Niets aan de hand

Het management van Dave Roelvink ziet er geen graten in. Hij draagt het virus niet en heeft zich keurig laten testen. Maar voor Turkije is nog steeds code oranje van kracht. Dat wil zeggen alle niet noodzakelijke reizen naar het land afgeraden zijn. Moest je toch gaan, dan krijg je het advies om twee dagen in quarantaine te gaan.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder