-

Economie

Beste vriendinnen van 80 jaar verhuizen naar zelfde verzorgingstehuis.

Deze geweldige dames zijn al tachtig jaar de beste vriendinnen en onlangs verhuisden Kathleen Saville en Olive Woodward naar hetzelfde verzorgingstehuis. Ze zijn beiden 89 jaar oud.

Sally Tebett van het verzorgingstehuis vertelde aan de BBC: “Ze blijven kletsen en giechelen. Het is zo schattig, ze houden oprecht van elkaar en dat zie je.”

Kinderen praten met hun beste vriendjes graag over wat ze gaan doen wanneer ze groot zijn. Maar naarmate de jaren verstrijken, groeien ze vaak uit elkaar. Voor Olive en Kathleen was dat echter nooit het geval.

Boezemvriendinnen

Ze leerden elkaar kennen in 1941 toen ze beiden elf jaar oud waren. De meisjes zaten toen op dezelfde school in Nottinghamshire in Engeland. Ze werden de beste vriendinnen, speelden samen en hielden ervan om de jongens in hun klas te plagen. En ze zouden elkaar nooit meer uit het oog verliezen.

Vanaf dat moment bleven ze altijd bij elkaar in de buurt wonen, op amper tien minuutjes lopen. Later trouwden ze en hun echtgenoten werkten voor hetzelfde bedrijf. Daarom verhuisden ze ook naar dezelfde wijk.

Hun echtgenoten zijn ondertussen helaas overleden. De man van Kathleen overleed vorig jaar. Zij ging als eerste in een verzorgingstehuis wonen. Olive verloor haar man in 2004 en bleef zelfstandig wonen. Nu besloot ze om haar beste vriendin in het verzorgingstehuis gezelschap te houden.

Kathleen vertelde aan de BBC: “Als Olive als eerste zou gaan, komt ze terug om me te halen. We zullen ook in de hemel vriendinnen zijn.”

Deze vriendinnen hebben echt een prachtige band! Met wie van jouw vrienden zou jij in het verzorgingstehuis willen wonen?

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder