-

Economie

Weerbericht voor komende dagen is niet om vrolijk van te worden.

Dinsdag en woensdag lijkt het in Nederland wel meer herfst dan zomer. Vooral in het midden, zuiden en zuidoosten van het land krijgen we af te rekenen met langdurige regenval. Volgens Weeronline zou er plaatselijk zelfs 30 millimeter water kunnen vallen. Dat is een domper voor mensen die ergens op een camping staan.

Meteoroloog Jaco van Wezel legt uit: “Een regenzone blijft vanaf dinsdagmiddag tot en met woensdagmiddag slepen boven het zuiden en zuidoosten. Hierdoor valt langdurig veel regen. Komende nacht en woensdagochtend gaat het harder en langer regenen. In het zuiden en zuidoosten kan het af en toe flink plenzen en is het kletsnat.”

Kletsnat

Op sommige plaatsen in Limburg en Brabant kan zelfs tot 40 millimeter water vallen. Voor de mensen die in eigen land vakantie vieren, en dat zijn er heel wat, is dat natuurlijk minder prettig nieuws. Maar voor de droge natuur en de bodem is het goed dat de regen langdurig valt en niet in een enkele plensbui. Van Wezel verklaart: “Wanneer in korte tijd veel regen valt slaat de grond dicht en spoelt een groot deel van het water weg via de sloten. De langdurige regen die nu verwacht wordt heeft alle tijd om de bodem in te trekken.”

Koel zomerweer

Tegen het einde van de week krijgen we vrij koel zomerweer en blijft het wisselvallig. Tijdens het weekend krijgen we opnieuw veel wind.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder