Connect with us

Economie

Dave Roelvink ergert zich vanuit peperdure auto aan rioolmedewerker.

Dave Roelvink zit niet verlegen om een wild verhaal. Vooral niet als hij daar zelf de hoofdrol in speelt. Ook ditmaal is het er weer vol op. De dj filmt een rioolmedewerker die voor zijn ogen aan het werken was. Dat vond Dave om een of andere reden niet leuk.

‘Lijpe gast’

Het is niet duidelijk waarom Dave zich vanuit zijn peperdure wagen zit te ergeren aan deze werkende man. Hij steekt zijn onvrede over de rioolmedewerker niet onder stoelen of banken. Dave steekt op Instagram van wal: “Deze is lijp, ouwe. Die trekt zo een put voor m’n neus eruit. Die is lijp, gap.”

Bolide in de prak

Onlangs was er nog veel te doen om Dave nadat hij een Lambo van een vriend in de vernieling had gereden. Daarover vertelde Dave: “Na het wegslippen van de auto ben ik vannacht de macht over het stuur verloren.”