-

Economie

Dave Roelvink ergert zich vanuit peperdure auto aan rioolmedewerker.

Dave Roelvink zit niet verlegen om een wild verhaal. Vooral niet als hij daar zelf de hoofdrol in speelt. Ook ditmaal is het er weer vol op. De dj filmt een rioolmedewerker die voor zijn ogen aan het werken was. Dat vond Dave om een of andere reden niet leuk.

‘Lijpe gast’

Het is niet duidelijk waarom Dave zich vanuit zijn peperdure wagen zit te ergeren aan deze werkende man. Hij steekt zijn onvrede over de rioolmedewerker niet onder stoelen of banken. Dave steekt op Instagram van wal: “Deze is lijp, ouwe. Die trekt zo een put voor m’n neus eruit. Die is lijp, gap.”

Bolide in de prak

Onlangs was er nog veel te doen om Dave nadat hij een Lambo van een vriend in de vernieling had gereden. Daarover vertelde Dave: “Na het wegslippen van de auto ben ik vannacht de macht over het stuur verloren.”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder