-

Diertjes

Blinde pup herkent stem lievelingsverzorger en vertrekt als speer voor liefde en knuffeltjes.

Toen deze lieve hond zijn lievelingsverzorger hoorde, kon hij zijn emoties niet te baas. Hoewel deze pup blind is, houdt hem dat niet tegen om op volle snelheid naar hem toe te rennen voor liefde en knuffels.

Liefde is ongetwijfeld een van de sterkste krachten in de natuur. Denk maar aan moeders die hun kinderen beschermen of honden die hun eigenaars bewaken. Liefde heeft de eigenschap dat je er alle obstakels en beperkingen mee kunt overwinnen.

Deze puppy is gered van de straat in een stad in Egypte. Hij is blind omdat een infectie zijn oog had aangetast. Nu is hij in goede handen in een bijzondere dierenopvang, gespecialiseerd in honden met een beperking.

Daar maakt hij vriendjes met andere viervoeters en met de verzorgers. En met een van de verzorgers heeft hij een heel speciale band.

De meest ervaren verzorger begon met de blinde hond te werken om hem te leren hoe hij zijn omgeving kon herkennen, zonder te kunnen zien. En het werkte: de viervoeter vond langzaam maar zeker opnieuw de wil om te leven.

De hond ontwaakte en herkende de stem van zijn favoriete verzorger. Hij bracht de hele dag met hem door en viel alleen in slaap nadat ze afscheid hadden genomen.

De lieve hond stond elke dag ongeduldig te wachten op zijn verzorger. Het enige wat hij wilde, was zijn stem horen!

Kijk hieronder hoe de hond de stem van zijn beste vriend hoort en als een speer vertrekt om hem te overladen met knuffels. Deel dit bericht met alle hondenliefhebbers die je kent!

Diertjes

Dashcam beelden laten zien hoe koe midden op de snelweg uit rijdende veewagen valt

Een schokkende dashcam-video toont hoe een koe plotseling midden op de snelweg valt nadat het arme dier uit een veewagen is gev*llen.

De koe glijdt over het asfalt en gelukkig wordt het niet geraakt door andere weggebruikers. De p0litie reageerde snel en slaagde erin om het onfortuinlijke dier te vangen.

De beelden zijn onwerkelijk en confronterend. Hoewel de meeste mensen zich bewust zijn van het feit dat koeien uiteindelijk voor vleesproductie worden gebruikt, denken ze meestal niet na over het transportproces. Deze koeien worden in grote veewagens bij de boer opgehaald en naar sl*chthuizen vervoerd.

Het is begrijpelijk dat veel mensen zich niet realiseren dat koeien over de weg worden vervoerd in veewagens.

Daarom is het des te schokkender wanneer er plotseling een gigantische koe opduikt op de snelweg.

Het dier is duidelijk van een veewagen gev*llen en glijdt over het asfalt. Gelukkig kon een vrachtwagen die achter de veewagen reed, het dier op tijd ontwijken. Ook andere weggebruikers waren alert en konden op tijd remmen.

Het is niet helemaal duidelijk hoe dit 0ngeluk heeft kunnen gebeuren, maar er wordt vermoed dat de koe door de onderkant van de veewagen is gev*llen.

Het lijkt erop dat de veewagen het begaf, waardoor de koe op het wegdek terechtkwam. Toen de veewagen uiteindelijk tot stilstand kwam, bleek er nog een koe op de snelweg te staan. Hoe dit dier daar terechtkwam, is ook niet helemaal helder.

De bestuurder van de auto met de dashcam, genaamd Kevin, was geschr0kken door het incident.

Hij zag hoe de vrachtwagen voor hem uitweek, en besefte dat hij ook alert moest zijn.

In de video is duidelijk te zien hoe hectisch en geva*rlijk het kan zijn op de snelweg tijdens zo’n onverwachte situatie.

Met een snelheid van 100 kilometer per uur is er weinig ruimte om plotselinge stuurbewegingen te maken.

De beelden zijn hieronder te bekijken, evenals foto’s van de koe. Het voorval dient als een herinnering aan de complexiteit en gev*ren van het vervoeren van vee over de weg.

Lees verder