-

Diertjes

Blinde pup herkent stem lievelingsverzorger en vertrekt als speer voor liefde en knuffeltjes.

Toen deze lieve hond zijn lievelingsverzorger hoorde, kon hij zijn emoties niet te baas. Hoewel deze pup blind is, houdt hem dat niet tegen om op volle snelheid naar hem toe te rennen voor liefde en knuffels.

Liefde is ongetwijfeld een van de sterkste krachten in de natuur. Denk maar aan moeders die hun kinderen beschermen of honden die hun eigenaars bewaken. Liefde heeft de eigenschap dat je er alle obstakels en beperkingen mee kunt overwinnen.

Deze puppy is gered van de straat in een stad in Egypte. Hij is blind omdat een infectie zijn oog had aangetast. Nu is hij in goede handen in een bijzondere dierenopvang, gespecialiseerd in honden met een beperking.

Daar maakt hij vriendjes met andere viervoeters en met de verzorgers. En met een van de verzorgers heeft hij een heel speciale band.

De meest ervaren verzorger begon met de blinde hond te werken om hem te leren hoe hij zijn omgeving kon herkennen, zonder te kunnen zien. En het werkte: de viervoeter vond langzaam maar zeker opnieuw de wil om te leven.

De hond ontwaakte en herkende de stem van zijn favoriete verzorger. Hij bracht de hele dag met hem door en viel alleen in slaap nadat ze afscheid hadden genomen.

De lieve hond stond elke dag ongeduldig te wachten op zijn verzorger. Het enige wat hij wilde, was zijn stem horen!

Kijk hieronder hoe de hond de stem van zijn beste vriend hoort en als een speer vertrekt om hem te overladen met knuffels. Deel dit bericht met alle hondenliefhebbers die je kent!

Diertjes

Een alligator sleept een vrouw van 85 jaar mee de dood in terwijl ze probeert haar hond te beschermen

Een nieuwe video toont het angstaanjagende moment waarop een alligator naar een vrouw sprong die haar hond uitliet bij een meer in haar gemeenschap in Florida, haar de dood in slepend.

De afschuwelijke gebeurtenis, vastgelegd op video die door Inside Edition werd verkregen, ontvouwde zich voor een buurman die wanhopig 911 belde terwijl ze probeerde de vrouw te helpen. Maar het was te laat.

Gloria Serge, 85, stierf nadat ze was doodgebeten door de 10-voet lange alligator toen ze op maandag haar geliefde hond Trooper uit de klauwen van het reptiel probeerde te redden.

De hond van Serge overleefde de aanval, maar de alligator werd later gevangen en geëuthanaseerd.

Serge’s laatste momenten werden vastgelegd op een wildcamera in de Spaanse Lakes Fairways retirement community in Fort Pierce, Florida.

Ze is te zien terwijl ze langs het meer loopt met haar hond, waarna de alligator boven water komt en vervolgens naar het tweetal uithaalt.

Serge probeerde de hond weg te krijgen bij de kaken van de alligator, maar het reptiel greep haar in plaats daarvan en sleepte haar het meer in.

Haar bange buurman Carole Thomas, 76, vertelde Inside Edition dat ze de vrouw probeerde te helpen terwijl ze aan de telefoon was met 911.

“Er is een vrouw in het meer. De alligator heeft haar!”

Terwijl het gesprek zich ontvouwde, raakte de buurman meer van streek toen ze de vrouw niet meer boven water zag komen.

“Ik denk dat ze weg is, oh mijn God,” huilt Thomas in de telefoon.

Thomas zei dat ze een stok haalde om de vrouw naar het land te proberen trekken, maar ze zei: “Ik had haar hoe dan ook niet eerder kunnen bereiken.”

“Het is vreselijk voor haar familie,” voegde Thomas eraan toe. “Het is gewoon vreselijk, vreselijk. En haar vrienden, ik sprak gisteren met een paar van haar vrienden die er kapot van zijn.”

Haar lichaam werd later uit het meer gehaald.

Plaatselijke bewoners vertelden Inside Edition dat de alligator een buurtattractie was die ze Henry noemden. Hij werd gevangen en geëuthanaseerd na de aanval.

De autoriteiten van Florida waarschuwen de bewoners om niet met hun huisdieren bij de vijvers en meren in de omgeving te wandelen.

Serge is de derde persoon die in Florida sinds juli vorig jaar door een alligator is gedood.

Wildlife-experts vonden de alligator op de bodem van de vijver en trokken hem uit het water, waarbij een ambtenaar te zien was die bovenop het reptiel zat.

Een andere oudere vrouw werd gedood door twee alligators nadat ze in juli 2022 in een vijver bij haar huis in het Boca Royale Golf and Country Club in Englewood was gevallen.

De vrouw, waarvan de identiteit niet bekend is, worstelde om boven water te blijven toen twee alligators naar haar

Bekijk de video: 

Lees verder