Connect with us

Diertjes

Blinde pup herkent stem lievelingsverzorger en vertrekt als speer voor liefde en knuffeltjes.

Toen deze lieve hond zijn lievelingsverzorger hoorde, kon hij zijn emoties niet te baas. Hoewel deze pup blind is, houdt hem dat niet tegen om op volle snelheid naar hem toe te rennen voor liefde en knuffels.

Liefde is ongetwijfeld een van de sterkste krachten in de natuur. Denk maar aan moeders die hun kinderen beschermen of honden die hun eigenaars bewaken. Liefde heeft de eigenschap dat je er alle obstakels en beperkingen mee kunt overwinnen.

Deze puppy is gered van de straat in een stad in Egypte. Hij is blind omdat een infectie zijn oog had aangetast. Nu is hij in goede handen in een bijzondere dierenopvang, gespecialiseerd in honden met een beperking.

Daar maakt hij vriendjes met andere viervoeters en met de verzorgers. En met een van de verzorgers heeft hij een heel speciale band.

De meest ervaren verzorger begon met de blinde hond te werken om hem te leren hoe hij zijn omgeving kon herkennen, zonder te kunnen zien. En het werkte: de viervoeter vond langzaam maar zeker opnieuw de wil om te leven.

De hond ontwaakte en herkende de stem van zijn favoriete verzorger. Hij bracht de hele dag met hem door en viel alleen in slaap nadat ze afscheid hadden genomen.

De lieve hond stond elke dag ongeduldig te wachten op zijn verzorger. Het enige wat hij wilde, was zijn stem horen!

Kijk hieronder hoe de hond de stem van zijn beste vriend hoort en als een speer vertrekt om hem te overladen met knuffels. Deel dit bericht met alle hondenliefhebbers die je kent!