Connect with us

Economie

Bibi Breijman steekt Instagram in de fik met bikinifoto.

Bibi Breijman (29) zat enkele dagen nog geleden in Frankrijk, maar nu vertoeft ze alweer in Toscane. De vlogger deelde een stralend kiekje in bikini en daarmee pookt ze de temperatuur nog wat op. De fans kunnen er alvast geen genoeg van krijgen!

Bibi poseert breed glimlachend in een bikini met bloemetjesmotief. Het regent complimentjes en dat heeft alles te maken met haar lichaam. Een fan reageerde: “Wat een lichaam voor een mama!” Een andere social mediagebruiker schreef: “Body goals!”

Geintje Waylon

Hoewel Bibi vooral complimentjes oogt met haar lichaam, ziet haar vriend Waylon een heel ander detail. Hij grapte: “Wenkbrauwen on fleek!!!” Daarop antwoordde Bibi dan weer: “Bedankt voor het kammen.”

Broer of zus voor Teddy?

Waylon en Bibi zijn de trotse ouders van dochtertje Teddy. Bibi heeft echter een grote droom: ze wil graag een groot gezin. De vlogger wacht echter bewust met gezinsuitbreiding. Daarover vertelde ze eerder: “Ik wil eerst nog even van Teddy genieten. We zijn niet bewust met een tweede bezig, want ik zit eindelijk weer lekker in mijn vel. Ik heb een zware zwangerschap gehad, ik ben vijf maanden heel misselijk geweest. Ik zou het heel erg vinden als ik weer zo ziek zou zijn met een jong kind thuis.”