-

Economie

Bibi Breijman steekt Instagram in de fik met bikinifoto.

Bibi Breijman (29) zat enkele dagen nog geleden in Frankrijk, maar nu vertoeft ze alweer in Toscane. De vlogger deelde een stralend kiekje in bikini en daarmee pookt ze de temperatuur nog wat op. De fans kunnen er alvast geen genoeg van krijgen!

Bibi poseert breed glimlachend in een bikini met bloemetjesmotief. Het regent complimentjes en dat heeft alles te maken met haar lichaam. Een fan reageerde: “Wat een lichaam voor een mama!” Een andere social mediagebruiker schreef: “Body goals!”

Geintje Waylon

Hoewel Bibi vooral complimentjes oogt met haar lichaam, ziet haar vriend Waylon een heel ander detail. Hij grapte: “Wenkbrauwen on fleek!!!” Daarop antwoordde Bibi dan weer: “Bedankt voor het kammen.”

Broer of zus voor Teddy?

Waylon en Bibi zijn de trotse ouders van dochtertje Teddy. Bibi heeft echter een grote droom: ze wil graag een groot gezin. De vlogger wacht echter bewust met gezinsuitbreiding. Daarover vertelde ze eerder: “Ik wil eerst nog even van Teddy genieten. We zijn niet bewust met een tweede bezig, want ik zit eindelijk weer lekker in mijn vel. Ik heb een zware zwangerschap gehad, ik ben vijf maanden heel misselijk geweest. Ik zou het heel erg vinden als ik weer zo ziek zou zijn met een jong kind thuis.”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder