-

Economie

Bibi Breijman steekt Instagram in de fik met bikinifoto.

Bibi Breijman (29) zat enkele dagen nog geleden in Frankrijk, maar nu vertoeft ze alweer in Toscane. De vlogger deelde een stralend kiekje in bikini en daarmee pookt ze de temperatuur nog wat op. De fans kunnen er alvast geen genoeg van krijgen!

Bibi poseert breed glimlachend in een bikini met bloemetjesmotief. Het regent complimentjes en dat heeft alles te maken met haar lichaam. Een fan reageerde: “Wat een lichaam voor een mama!” Een andere social mediagebruiker schreef: “Body goals!”

Geintje Waylon

Hoewel Bibi vooral complimentjes oogt met haar lichaam, ziet haar vriend Waylon een heel ander detail. Hij grapte: “Wenkbrauwen on fleek!!!” Daarop antwoordde Bibi dan weer: “Bedankt voor het kammen.”

Broer of zus voor Teddy?

Waylon en Bibi zijn de trotse ouders van dochtertje Teddy. Bibi heeft echter een grote droom: ze wil graag een groot gezin. De vlogger wacht echter bewust met gezinsuitbreiding. Daarover vertelde ze eerder: “Ik wil eerst nog even van Teddy genieten. We zijn niet bewust met een tweede bezig, want ik zit eindelijk weer lekker in mijn vel. Ik heb een zware zwangerschap gehad, ik ben vijf maanden heel misselijk geweest. Ik zou het heel erg vinden als ik weer zo ziek zou zijn met een jong kind thuis.”

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder