Connect with us

Holland

Bianca springt in beek om twee maanden oude baby te redden.

Bianca uit Spijkenisse verdient het om eens goed in het zonnetje gezet te worden. De moeder was maandag samen met haar zoontje aan het wandelen. Dat doen ze wel vaker. Maar die maandag zou een dag worden om nooit te vergeten.

Er lag een kinderwagen in de sloot, met daarin een twee maanden oude baby. Bianca vertelde aan Rijnmond dat ze met haar zoontje aan het wandelen was, toen ze een vrouw om hulp hoorde schreeuwen.

Eerst zagen ze niet wat er aan de hand was. Maar toen ze dichterbij kwamen, zagen ze een peuter in het gras verward om zich heen kijken. Bianca zei: “Toen zijn we wat sneller gaan lopen.”

Toen ze ter plaatse arriveerde, zag Bianca wat er gaande was. Er lag een kinderwagen in de sloot. De moeder probeerde de buggy wanhopig uit het water te trekken.

Bianca doet het relaas: “Ik kon maar aan één ding denken: rennen en die kinderwagen eruit trekken. Een andere dame kwam ook aangerend. Ik heb de wagen uit de sloot getrokken met alle kracht die ik had. Toen dacht ik ineens: waar is de baby? De wagen leek leeg. Toen we goed keken zagen we een bundeltje liggen, daarin zat de baby, helemaal onder water.”

Op het droge begon de baby te krijsen, wat een hele opluchting was. De andere vrouw verwittigde de hulpdiensten.

Bianca wil onderstrepen dat de moeder niets te verwijten valt. Ze was namelijk zelf ook in het water gesprongen en de waterkant was op die plek erg steil. Bianca vindt het verschrikkelijk dat sommige mensen op de sociale media commentaar leveren op de moeder. Daarover zei ze stellig: “Het had de beste kunnen overkomen. (…) Ze kon er niets aan doen.”

Ook de politie van Nissewaard was onder de indruk van haar heldendaad. Afgelopen woensdag verrasten ze haar met een bloemetje.

De moeder en de baby stellen het goed. Laten we Bianca eens goed in het zonnetje zetten.

Lees verder

Holland

Alles is voorbij: Scheiding dreigt voor Martien en Erica Meiland

Martien Meiland

Binnenkort moeten de Meilandjes hun koffers pakken uit Hengelo na een geschil met de gemeente. De familie Meiland woonde samen op een landgoed met drie aparte woongelegenheden. Het lijkt erop dat daar nu een einde aan komt.

Wie al zeker weggaat, is Maxime. Zij gaat immers samenwonen met haar vriend Leroy. Het stelletje kocht een woning in Noordwijk, waar ze samen met dochtertje Claire gaan intrekken.

Villa in Noordwijk

Martien gaf aan dat zijn oog eveneens gevallen is op een mooie villa in Noordwijk. In hun oude woonplaats circuleren al langer geruchten dat de beroemde familie terugkomt. Het gaat om een villa van om en bij de 2,6 miljoen euro. Een kijkje op Funda leert dat de villa inderdaad te koop staat.

En wat met Erica?

De villa is heel riant en heeft een gigantische tuin. Maar er ontbreekt een belangrijk detail? Er is geen aparte woonruimte voor Erica. Martien en Erica lieten eerder weten dat ze nog gewoon getrouwd zijn, maar niet meer willen samenwonen.

Daarom willen ze een woongelegenheid waar ze gewoon apart kunnen wonen. De constructie in Hengelo was daarvoor perfect uitgerust, maar de gemeente had bezwaren.

Als Martien naar Noordwijk gaat verhuizen, is de kans dus heel groot dat Erica een andere weg in zal slaan. Of zijn ze van plan om de villa compleet te verbouwen, zodat ze toch nog ‘samen apart’ kunnen wonen?

Lees verder

Holland

Rachel Hazes brutaal eerlijk over huwelijk André en Monique

Rachel Hazes

André Hazes en Monique Westenberg zijn druk bezig met de voorbereidingen op hun bruiloft. Wat we al weten is dat het na de coronacrisis ergens in het buitenland zal plaatsvinden. Ze kiezen voor een trouwfeest in besloten gezelschap. Rachel Hazes moet het vanaf een afstand bekijken, want zij is niet betrokken bij de planning.

Rachel verblijft op het ogenblik in Barcelona. Ze is niet alleen fysiek verwijderd van haar zoon, maar ook figuurlijk. De moeder van de populaire zanger hoorde het nieuws overigens niet van hem zelf, maar via anderen. Maar toch is Rachel heel blij voor zoonlief. “Zijn geluk is mijn geluk”, klinkt het.

Dat bevestigt ze nu ook nog eens aan Shownieuws. Ze vertelt: “Ik gun ze werkelijk al het geluk. Ik heb bloemen naar ze gestuurd en voor André de derde een heel groot snoeppakket.”

Moeite met relatie

Het is geen geheim dat Rachel Hazes geen fan is van de relatie van haar zoon met Monique. Daardoor vertroebelde ook de relatie met André. Ze zagen elkaar nauwelijks tot Monique in 2019 een grote verzoeningspoging lanceerde. Dat was niet van lange duur, want in 2020 ging het weer de slechte kant op. Tussen André en zijn zus Roxeanne gaat het ondertussen beter dan ooit. Zij herenigden in 2020 en zien elkaar nog geregeld.

Lees verder

Holland

Maxime Meiland walgt van tokkies die Hugo de Jonge lastigvallen

Maxime Meiland steunt Hugo de Jonge

Maxime Meiland nam het op haar Instagram gisterenavond op voor uittredend minister Hugo de Jonge.

Maxime deelt op haar Instagram een video van voorbije week waarin een dame de minister op straat lastigvalt en achtervolgt. De vrouw kwam naar eigen zeggen ‘in liefde’, maar begon de minister te bestoken met een spervuur van onzin.

Krijsen

Mensen waren niet te spreken over de actie van de dame. Een van de reacties was: “Mensen op straat zo onbeschoft lastigvallen en ook nog vinden dat je goed bezig bent. Dan ben je wel echt van het padje af. Met je liefde. Hou toch op. Respect voor de kalmte van Hugo de Jonge.”

Op de beelden zien we hoe de vrouw de minister op een heel onbeschofte manier benadert. De minister is overigens druk aan het bellen. Hugo vraagt de vrouw vervolgens heel beleefd om hen niet te onderbreken. Dan slaat de toon om. De ‘verslaggeefster’ zegt: “Hugo zullen we even schreeuwen samen? Misschien helpt dat.”

Maxime Meiland kan er niet om lachen. Zij schreef bij een screenshot: “Iemand die het op dit moment zo druk heeft met de crisis zo lastig vallen … Hoe haal je het in je hoofd?”

Bekijk de video hieronder!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Karin-Maria Keser (@karinmariakeser)

Lees verder

Trending