-

Economie

Bestuurder overrijdt puppy in Veenendaal en rijdt gewoon door.

De politie van Veenendaal zoekt naar de man of vrouw die maandagochtend een hondje overreed. Na de botsing op de Rondweg-West reed de automobilist gewoon door.

Het is niet duidelijk of er sprake is van opzet. De politie zegt dat er geen strafbare feiten zijn gepleegd. Niettemin moet de bestuurder zich dringend melden.

De politie geeft nog mee dat bij een botsing tussen een automobilist en een huisdier, de eigenaar van het dier aansprakelijk kan zijn voor eventuele schade.

Wel strafbaar na bewust doorrijden

De politie verduidelijkt: “Uiteraard ben je wel strafbaar als je doorrijdt na een aanrijding, ook als dit een dier is. Het is alleen lastig te bewijzen of iemand bewust is doorgereden of dat diegene niets in de gaten heeft gehad.”

De bestuurder in kwestie moet zich melden door te bellen naar 0900-8844 en te vragen naar Fenna van het bureau Veenendaal.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder