-

Economie

Mama zegt dochter (14) dat ze plastische chirurgie nodig heeft, want ‘lelijke mensen bereiken niets’.

Voormalig glamourmodel en moeder van drie Carla Bellucci (37) ziet het moederschap heel anders dan de meeste moeders. Ze vindt dat de opleiding van haar dochter (14) niet belangrijk is. Meer nog, ze vindt dat het meisje plastische chirurgie nodig heeft.

Carla liet zelf een neuscorrectie uitvoeren. De moeder gaf later toe dat ze dat deed door te liegen dat ze depressief was tegenover de Engelse gezondheidszorg. Nu vindt Carla echter dat ook haar 14-jarige dochter Tanisha plastische chirurgie nodig heeft.

View this post on Instagram

❤️ her my ?

A post shared by Carla Bellucci (@officialcarlabellucci) on

De moeder vertelde in interviews dat haar dochter haar uiterlijk zal nodig hebben omdat ze niet ‘bijster slim’ is.

Zo vertelde ze in een interview: “Tanisha is niet meteen het meest slimme meisje, dus haar opleiding kan me niets schelen, in tegenstelling tot mijn zonen. Ze zal het van haar uiterlijk moeten hebben om iets te bereiken, dus zal ze perfect moeten zijn. Vandaag de dag bereiken lelijke mensen niets in het leven.”

View this post on Instagram

?

A post shared by Tanisha Bellucci (@officialtanishabellucci) on

Carla onthulde dat ze ongeveer 220 euro per maand spendeert aan het uiterlijk van haar dochter. Het geld gaat onder andere naar nagelbehandelingen, wenkbrauwtinten en haarextensies. Wanneer Tanisha 16 jaar oud is, wil de moeder dat ze fillers en botox laat doen. Voor haar 18e verjaardag staat een borstvergroting op het programma.

Woedende reacties

Wereldwijd reageerden andere ouders woedend op de uitlatingen van Carla. Honderden mensen ondertekenden een petitie om te eisen dat Carla haar neuscorrectie van om en bij de 8.000 euro zou terugbetalen.

Maar daar trekt Carla zich niets van aan. In een recent interview liet ze nog verstaan dat school haar niets interesseert. Voor haar is er maar één prioriteit: beroemd zijn op de sociale media.

De moeder zei stellig: “Ik heb van niets spijt en het kan me niet schelen wat de mensen van mij denken. Ze zijn gewoon jaloers.”

Wat vind jij van de houding van deze moeder? Laat van je horen in de reacties!

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder