-

Economie

Mama zegt dochter (14) dat ze plastische chirurgie nodig heeft, want ‘lelijke mensen bereiken niets’.

Voormalig glamourmodel en moeder van drie Carla Bellucci (37) ziet het moederschap heel anders dan de meeste moeders. Ze vindt dat de opleiding van haar dochter (14) niet belangrijk is. Meer nog, ze vindt dat het meisje plastische chirurgie nodig heeft.

Carla liet zelf een neuscorrectie uitvoeren. De moeder gaf later toe dat ze dat deed door te liegen dat ze depressief was tegenover de Engelse gezondheidszorg. Nu vindt Carla echter dat ook haar 14-jarige dochter Tanisha plastische chirurgie nodig heeft.

View this post on Instagram

❤️ her my ?

A post shared by Carla Bellucci (@officialcarlabellucci) on

De moeder vertelde in interviews dat haar dochter haar uiterlijk zal nodig hebben omdat ze niet ‘bijster slim’ is.

Zo vertelde ze in een interview: “Tanisha is niet meteen het meest slimme meisje, dus haar opleiding kan me niets schelen, in tegenstelling tot mijn zonen. Ze zal het van haar uiterlijk moeten hebben om iets te bereiken, dus zal ze perfect moeten zijn. Vandaag de dag bereiken lelijke mensen niets in het leven.”

View this post on Instagram

?

A post shared by Tanisha Bellucci (@officialtanishabellucci) on

Carla onthulde dat ze ongeveer 220 euro per maand spendeert aan het uiterlijk van haar dochter. Het geld gaat onder andere naar nagelbehandelingen, wenkbrauwtinten en haarextensies. Wanneer Tanisha 16 jaar oud is, wil de moeder dat ze fillers en botox laat doen. Voor haar 18e verjaardag staat een borstvergroting op het programma.

Woedende reacties

Wereldwijd reageerden andere ouders woedend op de uitlatingen van Carla. Honderden mensen ondertekenden een petitie om te eisen dat Carla haar neuscorrectie van om en bij de 8.000 euro zou terugbetalen.

Maar daar trekt Carla zich niets van aan. In een recent interview liet ze nog verstaan dat school haar niets interesseert. Voor haar is er maar één prioriteit: beroemd zijn op de sociale media.

De moeder zei stellig: “Ik heb van niets spijt en het kan me niet schelen wat de mensen van mij denken. Ze zijn gewoon jaloers.”

Wat vind jij van de houding van deze moeder? Laat van je horen in de reacties!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder