Connect with us

Economie

Mama zegt dochter (14) dat ze plastische chirurgie nodig heeft, want ‘lelijke mensen bereiken niets’.

Voormalig glamourmodel en moeder van drie Carla Bellucci (37) ziet het moederschap heel anders dan de meeste moeders. Ze vindt dat de opleiding van haar dochter (14) niet belangrijk is. Meer nog, ze vindt dat het meisje plastische chirurgie nodig heeft.

Carla liet zelf een neuscorrectie uitvoeren. De moeder gaf later toe dat ze dat deed door te liegen dat ze depressief was tegenover de Engelse gezondheidszorg. Nu vindt Carla echter dat ook haar 14-jarige dochter Tanisha plastische chirurgie nodig heeft.

De moeder vertelde in interviews dat haar dochter haar uiterlijk zal nodig hebben omdat ze niet ‘bijster slim’ is.

Zo vertelde ze in een interview: “Tanisha is niet meteen het meest slimme meisje, dus haar opleiding kan me niets schelen, in tegenstelling tot mijn zonen. Ze zal het van haar uiterlijk moeten hebben om iets te bereiken, dus zal ze perfect moeten zijn. Vandaag de dag bereiken lelijke mensen niets in het leven.”

View this post on Instagram

?

A post shared by Tanisha Bellucci (@officialtanishabellucci) on

Carla onthulde dat ze ongeveer 220 euro per maand spendeert aan het uiterlijk van haar dochter. Het geld gaat onder andere naar nagelbehandelingen, wenkbrauwtinten en haarextensies. Wanneer Tanisha 16 jaar oud is, wil de moeder dat ze fillers en botox laat doen. Voor haar 18e verjaardag staat een borstvergroting op het programma.

Woedende reacties

Wereldwijd reageerden andere ouders woedend op de uitlatingen van Carla. Honderden mensen ondertekenden een petitie om te eisen dat Carla haar neuscorrectie van om en bij de 8.000 euro zou terugbetalen.

Maar daar trekt Carla zich niets van aan. In een recent interview liet ze nog verstaan dat school haar niets interesseert. Voor haar is er maar één prioriteit: beroemd zijn op de sociale media.

De moeder zei stellig: “Ik heb van niets spijt en het kan me niet schelen wat de mensen van mij denken. Ze zijn gewoon jaloers.”

Wat vind jij van de houding van deze moeder? Laat van je horen in de reacties!

Lees verder

Economie

Kremlin insiders waarschuwen: ‘Poetin gaat door tot bittere eind’

Poetin

Een toenemend aantal Kremlin ingewijden twijfelt acht weken na de inval in Oekraïne of dit wel een goede beslissing was. De groep insiders vreest dat dit nog decennialang catastrofale gevolgen zal hebben. Persbureau Bloomberg sprak met tien ingewijden, die uit vrees voor vergelding anoniem wensen te blijven.

Een aanzienlijk deel van de Russische elite blijft de oorlog steunen. Ze omarmen het discours van Poetin dat een conflict met het Westen onvermijdelijk is. Ook denken ze dat de Russische economie zich wel zal aanpassen aan de sancties.

Toch is er een groter wordende groep van insiders die vrezen dat de oorlog in Oekraïne zal leiden tot jarenlang isolement en de economie nog verder in het slop zal duwen. Meer nog: ze zijn bang dat de invasie een catastrofale fout was.

Tot bittere eind

Poetin is alsmaar meer afhankelijk van een kleine kring van hardliners. De insiders weten dat Poetin zal doorgaan tot het bittere eind. De Russische president zal nooit toegeven en op dit moment is er niet meteen een gevaar dat hij de macht zal verliezen.

Lees verder

Economie

Net binnen: Prinses Alexia moet verplicht in therapie

prinses Alexia

Koningin Máxima breekt een lans voor jongeren met mentale problemen. Ze is boegbeeld voor de stichting MindUs. Deze organisatie zag vorige week het levenslicht en het is hun doel om jongeren tussen de 12 en 27 jaar te helpen om hun mentale gezondheid op te krikken. Nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet.

Máxima is heel begaan met het thema. Ook in haar familie zijn er mentale problemen. In 2019 verloor ze haar jongste zus Inés, die na jarenlange depressies een einde maakte aan haar leven.

Nu wil de koningin dat er meer aandacht komt voor jongeren met mentale problemen. Zelf ging ze ook wel eens naar een therapeut. “Als je hulp nodig hebt en die is beschikbaar, moet je alles doen wat je kunt.” In het boek Amalia van Claudia de Breij kwam aan het licht dat ook de kroonprinses op therapie ging.

Maar nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet. Dat onthulde Máxima naar aanleiding van de lancering van de nieuwe stichting. “Geestelijke gezondheid is een prioriteit in onze familie.”

Lees verder

Economie

Net binnen: Toestand Gerard Joling nog verslechterd, overgebracht naar ander ziekenhuis

Geer

De gezondheidstoestand van Gerard Joling wil maar niet verbeteren. De zanger is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis voor een longontsteking. Nu is hij overgebracht naar het VU MC.

Geer laat weten: “In Amstelveen konden ze niet veel uitrichten voor me en daarom is besloten me over te brengen. Ik lig nu op mijn kamer te wachten op wat er komen gaat.”

Hij heeft veel pijn vanwege vocht achter zijn longen. “Donderdagmiddag, zo is me verteld, gaan ze via mijn rug een drain naar binnen brengen. Die moet het vocht uit mijn long zien te krijgen. Lukt dat niet, dan zal ik vrijdag zelfs geopereerd moeten worden.”

Zware pijn

De zanger zegt dat het allemaal heel pittig en heftig is. “Ik ben er allemaal wel van geschrokken.” Geer blijft echter optimistisch. “Maar de pijn is niet normaal.”

Lees verder

Trending