Connect with us

Economie

Mama zegt dochter (14) dat ze plastische chirurgie nodig heeft, want ‘lelijke mensen bereiken niets’.

Voormalig glamourmodel en moeder van drie Carla Bellucci (37) ziet het moederschap heel anders dan de meeste moeders. Ze vindt dat de opleiding van haar dochter (14) niet belangrijk is. Meer nog, ze vindt dat het meisje plastische chirurgie nodig heeft.

Carla liet zelf een neuscorrectie uitvoeren. De moeder gaf later toe dat ze dat deed door te liegen dat ze depressief was tegenover de Engelse gezondheidszorg. Nu vindt Carla echter dat ook haar 14-jarige dochter Tanisha plastische chirurgie nodig heeft.

De moeder vertelde in interviews dat haar dochter haar uiterlijk zal nodig hebben omdat ze niet ‘bijster slim’ is.

Zo vertelde ze in een interview: “Tanisha is niet meteen het meest slimme meisje, dus haar opleiding kan me niets schelen, in tegenstelling tot mijn zonen. Ze zal het van haar uiterlijk moeten hebben om iets te bereiken, dus zal ze perfect moeten zijn. Vandaag de dag bereiken lelijke mensen niets in het leven.”

View this post on Instagram

?

A post shared by Tanisha Bellucci (@officialtanishabellucci) on

Carla onthulde dat ze ongeveer 220 euro per maand spendeert aan het uiterlijk van haar dochter. Het geld gaat onder andere naar nagelbehandelingen, wenkbrauwtinten en haarextensies. Wanneer Tanisha 16 jaar oud is, wil de moeder dat ze fillers en botox laat doen. Voor haar 18e verjaardag staat een borstvergroting op het programma.

Woedende reacties

Wereldwijd reageerden andere ouders woedend op de uitlatingen van Carla. Honderden mensen ondertekenden een petitie om te eisen dat Carla haar neuscorrectie van om en bij de 8.000 euro zou terugbetalen.

Maar daar trekt Carla zich niets van aan. In een recent interview liet ze nog verstaan dat school haar niets interesseert. Voor haar is er maar één prioriteit: beroemd zijn op de sociale media.

De moeder zei stellig: “Ik heb van niets spijt en het kan me niet schelen wat de mensen van mij denken. Ze zijn gewoon jaloers.”

Wat vind jij van de houding van deze moeder? Laat van je horen in de reacties!

Lees verder

Economie

Heftig: Sarah van Soelen heeft weer een bizar uiterlijk

Een paar weken geleden was de opening van de Harbour Club in Amsterdam waar Hans Klok zou optreden. Zowel Rachel als Sarah van Soelen gingen daar naar toe.

Rachel ging op de rode loper doodleuk naast Sarah staan om samen gefotografeerd te worden. Terwijl Andre duidelijk heeft laten weten geen contact meer met Sarah van Soelen te willen.

Maar goed Sarah wilde ook nog wel even de camera’s van RTL Boulevard en Shownieuws te woord staan en dat had ze beter niet kunnen doen. Sarah wordt namelijk op Twitter compleet afgekraakt om haar bizarre uiterlijk.

Maar goed het kan blijkbaar nog veel gekker, want moet je even kijken wat Sarah met haar wenkbrauwen heeft gedaan op de onderstaande foto om nog maar te zwijgen over haar mega lippen.

Lees verder

Economie

“Nieuwe trieste tegenslag voor zanger Frans Bauer: Lijdt aan kanker”

Enkele maanden na het herseninfarct van Mariska (46) heeft de familie Bauer weer zorgen om een ziek familielid. Dorus, de broer van Frans (48), lijdt aan kanker. Dat vertelt de zanger woensdag in ‘De Telegraaf’.

Fans van Frans kennen Dorus uit de diverse realityshows rond de familie. Ook runt de 54-jarige normaliter de fankraam bij concerten van zijn zes jaar jongere broertje. Volgens Frans heeft Dorus een goede prognose, maar wacht de familie nog op nieuws over een datum waarop hij geopereerd kan worden. Aan welke vorm van kanker Dorus Bauer lijdt, is niet bekend.

Begin januari werd Frans’ echtgenote Mariska getroffen door een herseninfarct. “Het is opnieuw een bak ellende die wij over ons heen krijgen”, aldus Frans in de krant. “Ik denk ook weleens: wanneer houdt dit op. Mensen kennen mij als een vrolijke vent, maar ondertussen is er de afgelopen jaren toch wel genoeg aan narigheid en tegenslagen voorgevallen.”

Lees verder

Economie

Simon Keizer protesteert tegen Zwarte Piet: ‘Afschaffen’

Simon Keizer heeft zich niet populair gemaakt in Volendam. De zanger is namelijk fel tegenstander van Zwarte Piet. Dat men in zijn woonplaats nu heeft besloten de zwarte kindervriend af te schaffen, vindt Simon prachtig.

Het heeft even geduurd, maar het conservatieve vissersdorp Volendam heeft nu afscheid genomen van de traditionele Zwarte Piet. De meeste inwoners zijn hier niet blij mee, maar Simon wel. In de podcast De Leeuw Lult Verder zegt Simon dat Zwarte Piet niet normaal is.

Meer kleuren

De extreemlinkse Simon vindt overigens niet dat er geen enkele Zwarte Piet meer mag rondlopen. ”Er mag van mij best nog een zwarte piet tussen, maar dan wel tussen alle kleuren.”

Bron: Showblad

Lees verder
Advertisement

Trending