-

Economie

Barbie steekt Instagram in brand met dolverliefd kiekje.

Samantha de Jong, vroeger beter bekend als Barbie, is in de zevende hemel met haar nieuwe vriend Gerrit Meerts. De voormalig realityster is in verwachting van haar derde kindje. Ze verwent haar volgers regelmatig met kiekjes van haar groeiend babybuikje. Nu maakte ze even tijd om de liefde van haar leven in het zonnetje te zetten met een dolverliefd kiekje.

Bij een mooie foto waarop ze beiden hun tong uitsteken, schreef Samantha: “Lekker aan de wandel met me hartje.” Dan post ze nog een kiekje van haar mooie babybuik. Samantha is momenteel al 18 weken zwanger.

Het koppel is zo tot over hun oren verliefd dat ze zelfs trouwplannen hebben. Daarover onthulde Samantha: “We gaan zeker trouwen. Ik heb Gerrit zelfs al gezegd waar ik ten huwelijk gevraagd wil worden. Hij mag de datum bepalen. Dat vind ik een leuke verrassing. Gerrit maakt me echt heel gelukkig.”

View this post on Instagram

alweer 18 weken 4 dagen zwanger ?

A post shared by Samantha en Gerrit (@samantha_de_jong29) on

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder