Connect with us

Economie

Barbie steekt Instagram in brand met dolverliefd kiekje.

Samantha de Jong, vroeger beter bekend als Barbie, is in de zevende hemel met haar nieuwe vriend Gerrit Meerts. De voormalig realityster is in verwachting van haar derde kindje. Ze verwent haar volgers regelmatig met kiekjes van haar groeiend babybuikje. Nu maakte ze even tijd om de liefde van haar leven in het zonnetje te zetten met een dolverliefd kiekje.

Bij een mooie foto waarop ze beiden hun tong uitsteken, schreef Samantha: “Lekker aan de wandel met me hartje.” Dan post ze nog een kiekje van haar mooie babybuik. Samantha is momenteel al 18 weken zwanger.

Het koppel is zo tot over hun oren verliefd dat ze zelfs trouwplannen hebben. Daarover onthulde Samantha: “We gaan zeker trouwen. Ik heb Gerrit zelfs al gezegd waar ik ten huwelijk gevraagd wil worden. Hij mag de datum bepalen. Dat vind ik een leuke verrassing. Gerrit maakt me echt heel gelukkig.”

View this post on Instagram

alweer 18 weken 4 dagen zwanger ?

A post shared by Samantha en Gerrit (@samantha_de_jong29) on