-

Economie

Barbie steekt Instagram in brand met dolverliefd kiekje.

Samantha de Jong, vroeger beter bekend als Barbie, is in de zevende hemel met haar nieuwe vriend Gerrit Meerts. De voormalig realityster is in verwachting van haar derde kindje. Ze verwent haar volgers regelmatig met kiekjes van haar groeiend babybuikje. Nu maakte ze even tijd om de liefde van haar leven in het zonnetje te zetten met een dolverliefd kiekje.

Bij een mooie foto waarop ze beiden hun tong uitsteken, schreef Samantha: “Lekker aan de wandel met me hartje.” Dan post ze nog een kiekje van haar mooie babybuik. Samantha is momenteel al 18 weken zwanger.

Het koppel is zo tot over hun oren verliefd dat ze zelfs trouwplannen hebben. Daarover onthulde Samantha: “We gaan zeker trouwen. Ik heb Gerrit zelfs al gezegd waar ik ten huwelijk gevraagd wil worden. Hij mag de datum bepalen. Dat vind ik een leuke verrassing. Gerrit maakt me echt heel gelukkig.”

View this post on Instagram

alweer 18 weken 4 dagen zwanger ?

A post shared by Samantha en Gerrit (@samantha_de_jong29) on

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder