Connect with us

Economie

Baasje dumpt gehandicapte hond twee keer op één dag, maar vindt nu gouden mandje.

We kunnen er met ons verstand niet bij dat er mensen bestaan die onschuldige wezens doelbewust verwaarlozen of zelfs mishandelen. Een tijdje geleden ontstond er grote ophef over een gehandicapte hond die gedumpt werd. Na een lange weg heeft deze viervoeter eindelijk een gouden mandje gevonden.

De arme Tintin is niet eenmaal, maar tweemaal gedumpt door zijn baasje. De eerste keer bracht iemand hem thuis. Een vrouw had hem moederziel alleen op straat gevonden en dacht dat hij verdwaald was.

Daarna bleek uit beelden dat de hond met drie poten amper enkele uren later nog eens gedumpt werd in de Braziliaanse stad Saõ Leopoldo.

Gouden mandje

We kunnen je nu alvast verklappen dat dit verhaal een happy end kent. De hond vond opvang bij een dierenwelzijnsorganisatie en nu is hij geadopteerd door een liefdevol gezin.

Volgens de organisatie doet de hond het voortreffelijk, gezien zijn droevige verhaal en de omstandigheden waarin hij achtergelaten werd. De nieuwe baasjes overladen hem met liefde en zorg.

De beelden waarin te zien is hoe Tintin gedumpt werd, verspreidden zich als een lopend vuurtje over de hele wereld. Mensen reageerde woedend. Het was de tweede keer op één dag tijd dat de harteloze vrouw hem dumpte!

Helaas slaagde de politie er nooit in om de vrouw op te sporen. De lokale dierenopvang werd na het viraal gaan van de beelden overspoeld met adoptieverzoeken. Daardoor was er snel een liefdevol gezin dat hem adopteerde. Laten we deze lieve hond overladen met hartjes!