-

Economie

Baasje dumpt gehandicapte hond twee keer op één dag, maar vindt nu gouden mandje.

We kunnen er met ons verstand niet bij dat er mensen bestaan die onschuldige wezens doelbewust verwaarlozen of zelfs mishandelen. Een tijdje geleden ontstond er grote ophef over een gehandicapte hond die gedumpt werd. Na een lange weg heeft deze viervoeter eindelijk een gouden mandje gevonden.

De arme Tintin is niet eenmaal, maar tweemaal gedumpt door zijn baasje. De eerste keer bracht iemand hem thuis. Een vrouw had hem moederziel alleen op straat gevonden en dacht dat hij verdwaald was.

Daarna bleek uit beelden dat de hond met drie poten amper enkele uren later nog eens gedumpt werd in de Braziliaanse stad Saõ Leopoldo.

Gouden mandje

We kunnen je nu alvast verklappen dat dit verhaal een happy end kent. De hond vond opvang bij een dierenwelzijnsorganisatie en nu is hij geadopteerd door een liefdevol gezin.

Volgens de organisatie doet de hond het voortreffelijk, gezien zijn droevige verhaal en de omstandigheden waarin hij achtergelaten werd. De nieuwe baasjes overladen hem met liefde en zorg.

De beelden waarin te zien is hoe Tintin gedumpt werd, verspreidden zich als een lopend vuurtje over de hele wereld. Mensen reageerde woedend. Het was de tweede keer op één dag tijd dat de harteloze vrouw hem dumpte!

Helaas slaagde de politie er nooit in om de vrouw op te sporen. De lokale dierenopvang werd na het viraal gaan van de beelden overspoeld met adoptieverzoeken. Daardoor was er snel een liefdevol gezin dat hem adopteerde. Laten we deze lieve hond overladen met hartjes!

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder