Connect with us

Economie

Auto van gezin met peuter schiet in brand op A12 in Woerden.

Zondagmiddag beleefde een gezin – twee ouders en hun peuter – de schrik van hun leven toen hun auto in brand vloog op de A12 in de omgeving van Woerden. De vader verklaarde dat de wagen plotseling begon te roken.

Het gezin was onderweg van Almere naar Rotterdam, maar hun reis eindigde abrupt in Woerden. De vader zag dat er rook uit zijn auto kwam en parkeerde snel op de vluchtstrook. De familie kon zich snel in veiligheid brengen, maar korte tijd later sloegen de vlammen uit de auto. De wagen is compleet uitgebrand.

Nog niet heel gehecht aan de auto

De vader legt uit dat hij de auto nog maar pas had. Hij had hem amper drie weken. Het is niet duidelijk hoe de auto spontaan in brand kon vliegen. Een berger haalde het wrak weg. Om de veiligheid te garanderen, is de rechterrijstrook kort afgesloten.