-

Economie

Argentijnse media lyrisch over prinses Alexia.

De Oranjes schitterden weer tijdens de jaarlijkse zomerfotosessie van vorige week. Aan de andere kant van de wereld, namelijk in Argentinië, sprong vooral prinses Alexia in het oog. De prinses wist zelfs een cover op het blad iHOLA! te veroveren.

Capriolen

Het blad omschrijft prinses Alexia op haar Instagram pagina lyrisch als een gitaar spelende, zingende Instagram gebruiker. Volgens het blad laat Alexia met haar capriolen de mensen praten.

Het Argentijnse blad besteedt uiteraard wel vaker aandacht aan de koninklijke familie. Nu is het echter de vijftienjarige prinses die met de aandacht gaat lopen.

In opspraak

Prinses Alexia kwam eerder dit jaar al eens in opspraak nadat haar filmpjes viraal zouden zijn gegaan op TikTok. Daarover vertelde de koning en de koningin: “Ze moeten de dingen ook zelf leren. Het gaat wel eens mis en daar heb je dan van geleerd. Dat is het goede van opgroeien, je mag fouten maken, als je er maar van leert.”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder