Connect with us

Economie

Argentijnse media lyrisch over prinses Alexia.

De Oranjes schitterden weer tijdens de jaarlijkse zomerfotosessie van vorige week. Aan de andere kant van de wereld, namelijk in Argentinië, sprong vooral prinses Alexia in het oog. De prinses wist zelfs een cover op het blad iHOLA! te veroveren.

Capriolen

Het blad omschrijft prinses Alexia op haar Instagram pagina lyrisch als een gitaar spelende, zingende Instagram gebruiker. Volgens het blad laat Alexia met haar capriolen de mensen praten.

Het Argentijnse blad besteedt uiteraard wel vaker aandacht aan de koninklijke familie. Nu is het echter de vijftienjarige prinses die met de aandacht gaat lopen.

In opspraak

Prinses Alexia kwam eerder dit jaar al eens in opspraak nadat haar filmpjes viraal zouden zijn gegaan op TikTok. Daarover vertelde de koning en de koningin: “Ze moeten de dingen ook zelf leren. Het gaat wel eens mis en daar heb je dan van geleerd. Dat is het goede van opgroeien, je mag fouten maken, als je er maar van leert.”