Connect with us

Economie

André Hazes over huwelijksaanzoek: ‘Nog wat goed te maken’.

De laatste tijd zijn er weer hardnekkige geruchten dat André Hazes de hand zal vragen van zijn Monique. Nu maakt de zanger duidelijk dat hij ‘eerst nog wat goed te maken’ heeft. Vorig jaar zette het showbizzkoppel even een punt achter hun relatie. Het was in die periode dat André als een blok viel voor de charmes van Bridget Maasland. Nu ze weer een setje zijn, zal de bruiloft niet voor morgen zijn. De zanger geeft toe dat hij nog wat punten moet scoren.

Tweede kind?

De twee sluiten een huwelijk uiteraard niet uit, maar dat zal nog niet voor meteen zijn. Daarover vertelde André Hazes: “Ik sta daar zeker voor open. Ik zou heel graag nog een tweede kindje met haar willen.” Wat trouwen betreft, is hij duidelijk: “Als ik wil trouwen met iemand, is het met haar.”

Bewijzen

André beseft dat hij nog een en ander goed te maken heeft. De zanger vertelde aan Dag Allemaal: “Ik heb best nog wel wat goed te maken. Ik denk dat ik mezelf eerst wat moet bewijzen.” En hij slooft zich echt wel uit. Onlangs bracht hij nog een nummer uit over zijn relatie met Monique Westenberg. Het lied draait om het levensverhaal van het koppel.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by ??????? ???̈? (@moniquenoell) on