-

Economie

André Hazes over huwelijksaanzoek: ‘Nog wat goed te maken’.

De laatste tijd zijn er weer hardnekkige geruchten dat André Hazes de hand zal vragen van zijn Monique. Nu maakt de zanger duidelijk dat hij ‘eerst nog wat goed te maken’ heeft. Vorig jaar zette het showbizzkoppel even een punt achter hun relatie. Het was in die periode dat André als een blok viel voor de charmes van Bridget Maasland. Nu ze weer een setje zijn, zal de bruiloft niet voor morgen zijn. De zanger geeft toe dat hij nog wat punten moet scoren.

Tweede kind?

De twee sluiten een huwelijk uiteraard niet uit, maar dat zal nog niet voor meteen zijn. Daarover vertelde André Hazes: “Ik sta daar zeker voor open. Ik zou heel graag nog een tweede kindje met haar willen.” Wat trouwen betreft, is hij duidelijk: “Als ik wil trouwen met iemand, is het met haar.”

Bewijzen

André beseft dat hij nog een en ander goed te maken heeft. De zanger vertelde aan Dag Allemaal: “Ik heb best nog wel wat goed te maken. Ik denk dat ik mezelf eerst wat moet bewijzen.” En hij slooft zich echt wel uit. Onlangs bracht hij nog een nummer uit over zijn relatie met Monique Westenberg. Het lied draait om het levensverhaal van het koppel.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by ??????? ???̈? (@moniquenoell) on

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder