Connect with us

Economie

André Hazes onthult hoe Monique in bed is.

Het kan de beste overkomen. Je partner ligt ’s nachts naast jou luidruchtig te snurken, zodat jij niet kunt slapen. Dat is blijkbaar niet anders bij de Hazesjes. De zanger vond het een leuk idee om het gesnurk van Monique op te nemen en met zijn volgers te delen.

Onlangs was het blijkbaar weer raak. Monique was in een diepe slaap verzonken en maakte een beetje snurkgeluiden.

André schreef op zijn Insta Stories: “Terug van weggeweest. Ze is er weer.”

Monique snurkt blijkbaar vaker, want in maart van dit jaar had hij het er ook al eens over. Bij andere koppels leidt gesnurk wel eens tot ruzie en woede. Maar Hazes is een echte gentleman. De zanger maakt zijn vriendin voorzichtig wakker en zegt zachtjes: “Schat, je snurkt.”