Connect with us

Economie

‘André Hazes gaat Monique vandaag of morgen ten huwelijk vragen’.

Het was best een stormachtig jaar voor André Hazes en Monique Westenberg. De zanger was stapelverliefd op presentatrice Bridget Maasland, maar die relatie was geen lang leven beschoren. André keerde met hangende pootjes terug naar Monique en nu zijn er opnieuw geruchten over een huwelijk.

Trouwplannen

De hoofdredacteur van weekblad Privé vertelde aan Shownieuws dat hij vermoedt dat het koppel trouwplannen heeft. Hij onthulde: “Ze zijn heel erg op zichzelf aangewezen geweest. Vanaf het moment dat André thuiskwam, brak de corona los en toen zaten ze inderdaad met elkaar op de bank, voor het eerst. Dat zijn ze heel goed doorgekomen.”

Snel een aanzoek

De baas van Privé zegt dat het zelfs zo goed gaat, dat er misschien vandaag of morgen al een aanzoek komt. Daarover vertelde de hoofdredacteur: “Er is hoop en ik denk dat het wel goed gaat komen en er vandaag of morgen of in elk geval nog ergens dit jaar een aanzoek komt en een huwelijk.” Voor een groot feest zullen ze wel nog even moeten wachten tot de coronapandemie helemaal achter de rug is.