Connect with us

Economie

André en Roxeanne Hazes openhartig over ‘herstel’ contact.

Eerder waren er al geruchten dat André en Roxeanne Hazes terug contact hebben, maar nu scheppen ze zelf duidelijkheid. De zanger onthulde aan RTL Boulevard hoe het nu zit tussen de twee.

‘Onzin’

Naar aanleiding van contact op Instagram, bloeide het contact tussen de broer en zus langzaam weer op. André vertelde: “Ik zag dat zij mij volgde. En toen dacht ik: ik ga haar terug volgen. Want wat is dit eigenlijk voor onzin, weet je wel.”

Jarenlang radiostilte

De twee zouden elkaar na jaren weer over de telefoon gesproken hebben. Ze werken aan het herstel van hun band. De zanger verklaart: “Ik heb toevallig net nog een appje van haar, zo over en weer. Dat gaat gewoon rustig aan. We hebben elkaar nog niet gezien, maar dat gaat goed komen.”

Roxeanne en Monique

Wie elkaar wel al zag, waren Monique en Roxeanne. Hun kinderen hadden namelijk hun eerste ontmoeting en dat smaakte naar meer. André kon er wegens verplichtingen in België niet bij zijn, maar daar komt snel verandering in. Over een levensechte hereniging zei de zanger: “Dat lijkt mij wel. Alleen ben ik altijd druk, ik verzin altijd wel iets om te doen. Dus ik denk dat Monique gewoon een afspraak moet plannen en dat we dan op de stoep staan.”