-

Economie

André en Monique krijgen bakken kritiek vanwege ‘respectloos’ kiekje.

De laatste dagen is er weer een stijging van het aantal coronabestemmingen vastgesteld. Het RIVM doet er alles aan om het belang van de maatregelen te benadrukken, maar mensen blijven ze met de voeten treden. Dat is ook het geval voor André Hazes en Monique Westenberg.

Het showbizzkoppel ging deze week gezellig eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afrondden. Het koppel was met een hele bende aanwezig en daar hoorde natuurlijk een groepsfoto bij. De zanger omhelst zijn partner en ze houden handjes vast. Ook de andere gasten staan wel heel dicht op elkaar. En dat is uiteraard uit den boze in tijden van opflakkering van corona.

Bakken kritiek

Hier en daar zijn er positieve reacties op te tekenen, maar vooral het gebrek aan respect voor de regels is het gespreksonderwerp. Sommige volgers vinden dat zij als BN’ers het goede voorbeeld moeten geven. Een fan schreef: “Mooie foto. Jammer van die anderhalve meter.” Een andere social mediagebruiker vond: “Anderhalve meter, Monique, zo komen we nooit uit de crisis! Mensen met zoveel volgers als jij en André zouden een voorbeeld moeten zijn.” Nog een andere volger vindt het ronduit respectloos. “Slecht voorbeeld en respectloos naar de overbelaste getraumatiseerde verpleegkundigen! Welk restaurant wil dit op zijn geweten hebben”, klinkt het hard.

View this post on Instagram

Mr. Porter #getekendvoorhetleven

A post shared by ??????? ???̈? (@moniquenoell) on

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder