Connect with us

Economie

André en Monique krijgen bakken kritiek vanwege ‘respectloos’ kiekje.

De laatste dagen is er weer een stijging van het aantal coronabestemmingen vastgesteld. Het RIVM doet er alles aan om het belang van de maatregelen te benadrukken, maar mensen blijven ze met de voeten treden. Dat is ook het geval voor André Hazes en Monique Westenberg.

Het showbizzkoppel ging deze week gezellig eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afrondden. Het koppel was met een hele bende aanwezig en daar hoorde natuurlijk een groepsfoto bij. De zanger omhelst zijn partner en ze houden handjes vast. Ook de andere gasten staan wel heel dicht op elkaar. En dat is uiteraard uit den boze in tijden van opflakkering van corona.

Bakken kritiek

Hier en daar zijn er positieve reacties op te tekenen, maar vooral het gebrek aan respect voor de regels is het gespreksonderwerp. Sommige volgers vinden dat zij als BN’ers het goede voorbeeld moeten geven. Een fan schreef: “Mooie foto. Jammer van die anderhalve meter.” Een andere social mediagebruiker vond: “Anderhalve meter, Monique, zo komen we nooit uit de crisis! Mensen met zoveel volgers als jij en André zouden een voorbeeld moeten zijn.” Nog een andere volger vindt het ronduit respectloos. “Slecht voorbeeld en respectloos naar de overbelaste getraumatiseerde verpleegkundigen! Welk restaurant wil dit op zijn geweten hebben”, klinkt het hard.

View this post on Instagram

Mr. Porter #getekendvoorhetleven

A post shared by ??????? ???̈? (@moniquenoell) on