Connect with us

Economie

André doet heftige bekentenissen over relatie met Bridget Maasland.

André Hazes heeft een roerige periode achter de rug. De zanger kwam zwaar onder vuur te liggen vanwege zijn kortstondige relatie met Bridget Maasland. Hun hele doen en laten werd onder de loep genomen. Nu hij weer in de armen van Monique gevallen is, bekent André dat zijn relatie met Bridget fout was. Aan Privé onthult de zanger dat hij en de presentatrice een slechte combinatie waren.

De zanger voelt zich weer kiplekker in zijn vel en is dolgelukkig nu hij opnieuw bij Monique is. André openhartig: “Ik heb gewoon iemand nodig zoals Monique, die mij remt.” Maar toch is de zanger ook blij over zijn relatie met Bridget. Daarover zei hij: “Ik heb er geen spijt van. Deze periode is nodig geweest om tot het besef te komen wat ik thuis in handen had.” Hij geeft nog mee dat ook Monique dankbaar is voor de situatie. Daardoor is hij wakker geschud en belandde hij terug op het rechte pad.

Toch niet zo blij

André is toch niet zo heel gelukkig over de relatie met Bridget. Heel wat mensen dachten namelijk dat hij Monique bedroog en dat zit hem dwars. Wanneer mensen hen nastaarden, had hij altijd het gevoel dat ze dachten: “Jij hebt je gezin in de steek gelaten voor een andere vrouw.” De zanger beklemtoont dat dit niet zo was. Hij was al weg bij Monique toen hij zijn relatie met de presentatrice begon.

Slechte combinatie

André beweert dat ook Bridget iemand nodig heeft die haar een beetje afremt. Daarover onthulde hij: “Wij met z’n tweeën bij elkaar, is een heel slechte combinatie geweest.”

De zanger geeft toe dat hij in deze heftige periode flink van het padje af was. Hij vertelde: “Door alles wat ik deed was ik geïsoleerd geraakt. Zelf merk je dat niet heel erg.” De zanger had zelfs de puf niet meer om bijvoorbeeld met Monique en zijn zoontje naar de kinderboerderij te gaan.

Drugs

De zanger deed nog een opvallende bekentenis: hij gebruikte ook drugs. André benadrukt echter onmiddellijk: “Ik was geen Gordon.” Zijn gebruik was volgens hem niet zorgwekkend en hij is naar eigen zeggen niet verslaafd.