-

Economie

André doet heftige bekentenissen over relatie met Bridget Maasland.

André Hazes heeft een roerige periode achter de rug. De zanger kwam zwaar onder vuur te liggen vanwege zijn kortstondige relatie met Bridget Maasland. Hun hele doen en laten werd onder de loep genomen. Nu hij weer in de armen van Monique gevallen is, bekent André dat zijn relatie met Bridget fout was. Aan Privé onthult de zanger dat hij en de presentatrice een slechte combinatie waren.

De zanger voelt zich weer kiplekker in zijn vel en is dolgelukkig nu hij opnieuw bij Monique is. André openhartig: “Ik heb gewoon iemand nodig zoals Monique, die mij remt.” Maar toch is de zanger ook blij over zijn relatie met Bridget. Daarover zei hij: “Ik heb er geen spijt van. Deze periode is nodig geweest om tot het besef te komen wat ik thuis in handen had.” Hij geeft nog mee dat ook Monique dankbaar is voor de situatie. Daardoor is hij wakker geschud en belandde hij terug op het rechte pad.

Toch niet zo blij

André is toch niet zo heel gelukkig over de relatie met Bridget. Heel wat mensen dachten namelijk dat hij Monique bedroog en dat zit hem dwars. Wanneer mensen hen nastaarden, had hij altijd het gevoel dat ze dachten: “Jij hebt je gezin in de steek gelaten voor een andere vrouw.” De zanger beklemtoont dat dit niet zo was. Hij was al weg bij Monique toen hij zijn relatie met de presentatrice begon.

Slechte combinatie

André beweert dat ook Bridget iemand nodig heeft die haar een beetje afremt. Daarover onthulde hij: “Wij met z’n tweeën bij elkaar, is een heel slechte combinatie geweest.”

De zanger geeft toe dat hij in deze heftige periode flink van het padje af was. Hij vertelde: “Door alles wat ik deed was ik geïsoleerd geraakt. Zelf merk je dat niet heel erg.” De zanger had zelfs de puf niet meer om bijvoorbeeld met Monique en zijn zoontje naar de kinderboerderij te gaan.

Drugs

De zanger deed nog een opvallende bekentenis: hij gebruikte ook drugs. André benadrukt echter onmiddellijk: “Ik was geen Gordon.” Zijn gebruik was volgens hem niet zorgwekkend en hij is naar eigen zeggen niet verslaafd.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder