Connect with us

Nieuwste

Alerte kijker ziet dodelijke ziekte in hals televisieverslaggeefster.

Een televisiereporter uit Florida dankt wellicht haar leven aan een alerte kijker. Victoria Price van NewsChannel8 had een mailtje gekregen van een kijker dat ze een raar bobbeltje in haar hals had gezien.

De presentatrice liet het onderzoeken en de conclusie was verwoestend: het was kanker. De dame die Price inlichtte, had ooit hetzelfde meegemaakt.

Price gaat volgende week al onder het mes. Ze onthulde: “Als journalist was het tijdens de coronapandemie altijd razend druk. Nooit ophoudende shiften en oneindig veel nieuws. We brachten het belangrijkste medische nieuws van de eeuw, maar ik dacht eigenlijk helemaal niet aan mijn eigen gezondheid.”

De presentatrice geeft mee dat de dokters haar zeiden dat ze precies op het nippertje was. “En dat is het enige wat telt”, voegde ze eraan toe.

‘Zorg goed voor jezelf’

De televisiereporter is de alerte kijker eeuwig dankbaar. Price vertelde: “Ik zal de dame die me mailde eeuwig dankbaar zijn. Ze had het ook niet hoeven doen.” De journaliste deelde onlangs de e-mail van de vrouw: “Hallo, ik zag je verslag zopas op televisie, ik maak me best zorgen om die knobbel in je hals. Laat het alsjeblieft even onderzoeken. Het doet me herinneren aan mijn geval. Dat bleek kanker. Zorg goed voor jezelf.”

View this post on Instagram

"8 On Your Side" isn't just a catchphrase at @wfla. It’s our cornerstone. But the roles recently reversed when I found a viewer on MY side, and I couldn't be more grateful. As a journalist, it's been full throttle since the pandemic began. Never-ending shifts in a never-ending news cycle. Adjusting to remote workflows and in my case, taking on a new investigative role. We were covering the most important health story in a century, but my own health was the farthest thing from my mind. Until a viewer emailed me last month. She saw a lump on my neck. Said it reminded her of her own. Hers was cancer. Turns out, mine is too. COVID created some diagnostic delays but I'll finally be undergoing surgery this Monday to remove the tumor, my thyroid, and a couple of the nearby lymph nodes. Doctor says it's spreading, but not too much, and we're hopeful this will be my first and last procedure. Had I never received that email, I never would have called my doctor. The cancer would have continued to spread. It's a scary and humbling thought. I will forever be thankful to the woman who went out of her way to email me, a total stranger. She had zero obligation to, but she did anyway. Talk about being on your side, huh? The world is a tough place these days. Don't forget to take care of yourself. Take care of each other. Love y'all and see you soon. VP ?

A post shared by victoria price (@victoriapricetv) on

Lees verder

Nieuwste

Katja Schuurman uit de kleren voor sociaal experiment

Het is geen geheim dat Katja Schuurman wel van een beetje experimenteren houdt. De voorbije weken komt ze echter al genoeg in de media. Dat komt vooral ook door ex-man Thijs Römer. Toch wil Katja nog meer aandacht.

Op Instagram laat ze weten: “Mijn aantal volgers blijft al een poosje steken.” Daar heeft de actrice een goede oplossing voor. “Dus bij wijze van sociaal experiment; benieuwd of dit helpt”, post ze vervolgens bij een pikant kiekje. Terwijl ze vanuit het water wulps in de camera kijkt, bedekt ze haar voorgevel met haar handen.

Enkele fans begrijpen er geen snars van. “Wat een maffe tijd is dit toch’ en ‘ik begrijp je punt niet”, reageert iemand verbaasd. Haar collega’s zien er de humor wel van in. Zo grapt Nicolette Kluijver: “Als het werkt, laat weten!” DJ Nicky Romero laat weten dat het bij haar niet echt lukte. “Ik heb dit dus ook geprobeerd, werkte bij mij averechts.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Lees verder

Nieuwste

René Froger treedt op met helse pijnen

Tijdens de laatste concerten van De Toppers stond René Froger nog lachend op het podium. Maar schijn bedriegt. De zanger leed namelijk helse pijnen. “Ik blijk een nekhernia te hebben.”

Hoewel hij stond te lachen, had hij ontzettend veel pijn. “Ik heb nog nooit met zoveel pijn opgetreden”, vertelt René.

De zanger wilde het er niet over hebben, dus wist niemand het. “Maar het was heftig. Ik stond er met helse pijnen. Een tijdje terug begon het en na wat onderzoeken blijk ik een nekhernia te hebben.”

Eigenlijk moet de zanger nu vooral veel rusten, maar daar is geen tijd voor. “Maar de komende tijd houd ik zeker rust. Dan zie ik wel hoe het loopt. Ik ben blij dat we met De Toppers weer zo’n spektakel hebben kunnen neerzetten. Maar ook trots. Natasja heeft zitten tellen en dit was mijn 57e stadionconcert.”

Lees verder

Nieuwste

Marc van der Linden na herseninfarct: ‘Lag uren te bibberen op de grond’

Nadat hij geveld was door een herseninfarct lag Marc van der Linden wel drie uur op de grond van zijn flat. Zijn vader zou hem uiteindelijk vinden. “Het was inmiddels middernacht toen mijn vader mij vond, als uit de hemel gezonden”, vertelt Marc.

Hij heeft nog een lange weg te gaan, hoewel de uitslagen niet zo slecht waren. “Ik heb een behoorlijke opdonder gekregen en ben hier nog wel even zoet mee. Ik moet straks revalideren om weer te kunnen lopen”, geeft hij aan vanuit het ziekenhuis. Hij volgt tevens logopedie. “Want, zoals je hoort, praat ik anders dan voorheen. Toch waren er geen echte uitvalverschijnselen, ik mag geloof ik niet mopperen.”

Marc heeft moeite met praten, maar toch wil hij absoluut zijn verhaal doen. Hij onthult dat hij op de grond viel toen hij het herseninfarct kreeg. Daarbij stootte hij tegen een kastje met een wonde onder zijn oog tot gevolg.

Hij had enkele uren een afspraak staan met zijn vader. Toen Marc zijn telefoon niet opnam, begon de vader het ergste te vrezen. Aangezien Marc de deur niet opende, moest hij een raampje intikken. Toen zag hij Marc liggen en belde meteen de hulpdiensten.

Marc was de hele tijd wel bij bewustzijn. “Daar heb ik minstens drie uur gelegen, zonder dat ik alarm kon slaan. Ik kon nergens bij en heb al die tijd maar liggen bidden: ‘Wees gegroet Maria, vol van genade…’ Een katholiek jongetje, zo ben ik opgevoed, en ineens komt dat weer naar boven in dat soort omstandigheden.”

Lees verder
Advertisement

Trending