-

Economie

Agent die dakloze toilet liet likken, krijgt straf te horen.

Een politieagent uit Hawaï is deze week veroordeeld tot een gevangenisstraf van vier jaar. Hij had een dakloze man verplicht om een toilet af te likken.

De jury was van oordeel dat de dakloze man zich niet kon verdedigen. Rechter Leslie Kobayashi zei: “U heeft zijn enige bezit afgepakt: zijn waardigheid.”

Het voorval vond plaats in 2018 toen agent John Rabago en zijn collega uitrukten voor een melding. De twee agenten vonden een dakloze in een toilet. Rabago dreigde ermee om zijn hoofd in het toilet te steken als hij het niet zou aflikken. Hij hield zijn schouder vast en stond op zijn been om hem in bedwang te houden. Daarna gaf de dakloze gevolg aan het bevel van de agent en begon het toilet af te likken.

De rechter was razend: “Ik ben hier om u te veroordelen voor het ergste wat u ooit in uw leven gedaan heeft.” Aanvankelijk lachte de agent de feiten weg, maar legde later toch bekentenissen af.

Slachtoffer is blij

Rabago bood ondertussen zijn excuses aan de familie aan. Hij verklaarde: “Twee jaar geleden nam ik een beslissing waar ik niet trots op ben. Mijn daden hebben het leven van ieder van ons voorgoed veranderd.” De advocaat van het slachtoffer zegt dat zijn cliënt tevreden is met de uitspraak. “Hij is blij verrast dat de rechtbank een passende straf uitsprak.”

De tweede verdachte moet nog voor de rechter verschijnen. Wellicht krijgt hij een lagere straf omdat hij niet actief deelnam aan de feiten.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder