Connect with us

Economie

Zware kritiek op ‘zielig’ hondje van Rachel Hazes.

Rachel Hazes houdt zielsveel van haar hondje Zoë. Dat zie je ook goed aan wie het plekje krijgt naast haar in de auto. Dat is namelijk steevast Zoë, en niet haar dochter, zoon of een man die naast haar mag zitten. De moeder van André Hazes zorgt ervoor dat haar hondje er altijd piekfijn uitziet. Maar niet alle volgers zijn even blij met het hondje dat Rachel heeft.

Een volger die het niet zo begrepen heeft op hondjes zoals Zoë schreef: “Zo jammer dat veel van dit soort kleine hondjes met een te klein schedeltje door gefokt blijven worden. De hersentjes zijn te groot voor de schedeltjes en hebben elke dag hoofdpijn.” Volgens andere volgers lijdt dit soort hondjes inderdaad aan tal van gezondheidsproblemen. “Ze hebben veel pijn”, “Inderdaad heel zielig” en “Gelukkig is deze niet heel klein, dus dat is al een klein voordeel”, is een greep uit de negatieve reacties.

In de watten gelegd

Er zijn ook heel wat volgers, inclusief een hondenfokker, die een andere mening hebben. Zij denken dat deze hondjes niet zo veel pijn hebben en dat Zoë goed in de watten wordt gelegd door Rachel. Dat blijkt ook uit haar Instagram. De viervoeter mag overal mee naartoe en Rachel houdt overduidelijk zielsveel van haar.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Liefste Zoë je bent nog mooier dan dat je al was???

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes) op