-

Economie

Zware kritiek op ‘zielig’ hondje van Rachel Hazes.

Rachel Hazes houdt zielsveel van haar hondje Zoë. Dat zie je ook goed aan wie het plekje krijgt naast haar in de auto. Dat is namelijk steevast Zoë, en niet haar dochter, zoon of een man die naast haar mag zitten. De moeder van André Hazes zorgt ervoor dat haar hondje er altijd piekfijn uitziet. Maar niet alle volgers zijn even blij met het hondje dat Rachel heeft.

Een volger die het niet zo begrepen heeft op hondjes zoals Zoë schreef: “Zo jammer dat veel van dit soort kleine hondjes met een te klein schedeltje door gefokt blijven worden. De hersentjes zijn te groot voor de schedeltjes en hebben elke dag hoofdpijn.” Volgens andere volgers lijdt dit soort hondjes inderdaad aan tal van gezondheidsproblemen. “Ze hebben veel pijn”, “Inderdaad heel zielig” en “Gelukkig is deze niet heel klein, dus dat is al een klein voordeel”, is een greep uit de negatieve reacties.

In de watten gelegd

Er zijn ook heel wat volgers, inclusief een hondenfokker, die een andere mening hebben. Zij denken dat deze hondjes niet zo veel pijn hebben en dat Zoë goed in de watten wordt gelegd door Rachel. Dat blijkt ook uit haar Instagram. De viervoeter mag overal mee naartoe en Rachel houdt overduidelijk zielsveel van haar.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Liefste Zoë je bent nog mooier dan dat je al was???

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes) op

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder