Connect with us

Economie

Zwaar verlamd hondje gedumpt, neemt op de beste manier wraak op oude baasjes.

Het maakt ons altijd zo droevig om verhalen te lezen over dieren die aan hun lot worden achtergelaten. Het gaat vaak om kwetsbare dieren die niet meer voor zichzelf kunnen zorgen. Gelukkig zijn er heel wat lieve mensen die zich elke dag weer inzetten voor het welzijn van deze dieren.

Kahn werd gedumpt in een afgelegen veld in Valencia. De hond was zwaar verlamd en kon niet meer opstaan. Hoewel hij niet kon lopen, reageerde hij heel uitbundig op zijn redders. Hij begon enthousiast te kwispelstaarten, het enige lichaamsdeel dat hij nog kon bewegen.

Na een onderzoek bij de dierenarts kwam aan het licht dat de hond verlamd was geworden door mishandeling. Het enige wat hij nog kon, was kwispelen met zijn staart.

Kahn toonde een sterke levenswil. De redders haalden alles uit de kast om hem weer gezond te maken. De hond moest een intensieve therapie ondergaan. Na weken van behandeling begon hij stilaan verbetering te tonen! Hij was op de goede weg.

Khan nam op de beste manier wraak op de onverlaten die hem mishandelden. Hij gaf nooit op en haalde het!

Toen Khan helemaal genezen was en sterk genoeg was, werd hij geadopteerd door een liefdevol gezin. Daar krijgt hij nu de liefde en affectie die elke viervoeter verdient!