-

Economie

Zoontjes van André en Roxeanne Hazes ontmoeten elkaar voor het eerst.

Het zoontje van Roxeanne Hazes en Erik Zwennes, Fender (bijna twee), en het zoontje van André Hazes en Monique Westenberg, André (drie), hebben elkaar voor het eerst leren kennen. Wat was de reden van de grote hereniging?

Rachel Hazes

Roxeanne Hazes en André Hazes leven al jarenlang in een soort koude oorlog. Ze zouden echter geen ruzie hebben, maar het blijft bij gedag zeggen. Op bezoek komen zit er niet in. Moeder Rachel schipperde een beetje tussen de twee. Eerst had ze jarenlang ruzie met André, maar vorig jaar volgde dan eindelijk de grote verzoening. Maar dan liet ze Roxeanne vallen. Die had haar nochtans altijd gesteund tijdens haar moeilijkste momenten.

Het springt in het oog dat Rachel de laatste tijd geen berichten meer post over haar zoon. De zanger is ook niet aanwezig bij etentjes waar Rachel naartoe gaat. Zou het misschien kunnen dat Roxeanne en André terug contact hebben nu ze hun moeder niet meer zien?

Familie weer op eerste plaats

De zanger houdt er tegenwoordig een supergezonde levensstijl op na. Hij ruilde het bier en de snacks in voor sporten en gezond eten. André geeft aan dat hij zich zo stukken beter voelt en vindt zichzelf een betere vader. Misschien hebben die nieuwe gevoelens over zijn rol als vader hem doen beseffen dat het belangrijk is dat André zijn neefje Fender zou kennen?

De reden van de speeldate is dus niet meteen duidelijk, maar de twee kleintjes hadden het duidelijk uitstekend naar hun zin. Zowel Monique als Roxeanne postten een kiekje van de kinderen op hun Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️?? dankbaar

Een bericht gedeeld door ??????? ??? ⚡️ (@roxeannehazes) op

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder