Connect with us

Economie

Zoontjes van André en Roxeanne Hazes ontmoeten elkaar voor het eerst.

Het zoontje van Roxeanne Hazes en Erik Zwennes, Fender (bijna twee), en het zoontje van André Hazes en Monique Westenberg, André (drie), hebben elkaar voor het eerst leren kennen. Wat was de reden van de grote hereniging?

Rachel Hazes

Roxeanne Hazes en André Hazes leven al jarenlang in een soort koude oorlog. Ze zouden echter geen ruzie hebben, maar het blijft bij gedag zeggen. Op bezoek komen zit er niet in. Moeder Rachel schipperde een beetje tussen de twee. Eerst had ze jarenlang ruzie met André, maar vorig jaar volgde dan eindelijk de grote verzoening. Maar dan liet ze Roxeanne vallen. Die had haar nochtans altijd gesteund tijdens haar moeilijkste momenten.

Het springt in het oog dat Rachel de laatste tijd geen berichten meer post over haar zoon. De zanger is ook niet aanwezig bij etentjes waar Rachel naartoe gaat. Zou het misschien kunnen dat Roxeanne en André terug contact hebben nu ze hun moeder niet meer zien?

Familie weer op eerste plaats

De zanger houdt er tegenwoordig een supergezonde levensstijl op na. Hij ruilde het bier en de snacks in voor sporten en gezond eten. André geeft aan dat hij zich zo stukken beter voelt en vindt zichzelf een betere vader. Misschien hebben die nieuwe gevoelens over zijn rol als vader hem doen beseffen dat het belangrijk is dat André zijn neefje Fender zou kennen?

De reden van de speeldate is dus niet meteen duidelijk, maar de twee kleintjes hadden het duidelijk uitstekend naar hun zin. Zowel Monique als Roxeanne postten een kiekje van de kinderen op hun Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️?? dankbaar

Een bericht gedeeld door ??????? ??? ⚡️ (@roxeannehazes) op