Connect with us

Economie

Zoontjes van André en Roxeanne Hazes ontmoeten elkaar voor het eerst.

Het zoontje van Roxeanne Hazes en Erik Zwennes, Fender (bijna twee), en het zoontje van André Hazes en Monique Westenberg, André (drie), hebben elkaar voor het eerst leren kennen. Wat was de reden van de grote hereniging?

Rachel Hazes

Roxeanne Hazes en André Hazes leven al jarenlang in een soort koude oorlog. Ze zouden echter geen ruzie hebben, maar het blijft bij gedag zeggen. Op bezoek komen zit er niet in. Moeder Rachel schipperde een beetje tussen de twee. Eerst had ze jarenlang ruzie met André, maar vorig jaar volgde dan eindelijk de grote verzoening. Maar dan liet ze Roxeanne vallen. Die had haar nochtans altijd gesteund tijdens haar moeilijkste momenten.

Het springt in het oog dat Rachel de laatste tijd geen berichten meer post over haar zoon. De zanger is ook niet aanwezig bij etentjes waar Rachel naartoe gaat. Zou het misschien kunnen dat Roxeanne en André terug contact hebben nu ze hun moeder niet meer zien?

Familie weer op eerste plaats

De zanger houdt er tegenwoordig een supergezonde levensstijl op na. Hij ruilde het bier en de snacks in voor sporten en gezond eten. André geeft aan dat hij zich zo stukken beter voelt en vindt zichzelf een betere vader. Misschien hebben die nieuwe gevoelens over zijn rol als vader hem doen beseffen dat het belangrijk is dat André zijn neefje Fender zou kennen?

De reden van de speeldate is dus niet meteen duidelijk, maar de twee kleintjes hadden het duidelijk uitstekend naar hun zin. Zowel Monique als Roxeanne postten een kiekje van de kinderen op hun Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️?? dankbaar

Een bericht gedeeld door ??????? ??? ⚡️ (@roxeannehazes) op

Lees verder

Economie

Kremlin insiders waarschuwen: ‘Poetin gaat door tot bittere eind’

Poetin

Een toenemend aantal Kremlin ingewijden twijfelt acht weken na de inval in Oekraïne of dit wel een goede beslissing was. De groep insiders vreest dat dit nog decennialang catastrofale gevolgen zal hebben. Persbureau Bloomberg sprak met tien ingewijden, die uit vrees voor vergelding anoniem wensen te blijven.

Een aanzienlijk deel van de Russische elite blijft de oorlog steunen. Ze omarmen het discours van Poetin dat een conflict met het Westen onvermijdelijk is. Ook denken ze dat de Russische economie zich wel zal aanpassen aan de sancties.

Toch is er een groter wordende groep van insiders die vrezen dat de oorlog in Oekraïne zal leiden tot jarenlang isolement en de economie nog verder in het slop zal duwen. Meer nog: ze zijn bang dat de invasie een catastrofale fout was.

Tot bittere eind

Poetin is alsmaar meer afhankelijk van een kleine kring van hardliners. De insiders weten dat Poetin zal doorgaan tot het bittere eind. De Russische president zal nooit toegeven en op dit moment is er niet meteen een gevaar dat hij de macht zal verliezen.

Lees verder

Economie

Net binnen: Prinses Alexia moet verplicht in therapie

prinses Alexia

Koningin Máxima breekt een lans voor jongeren met mentale problemen. Ze is boegbeeld voor de stichting MindUs. Deze organisatie zag vorige week het levenslicht en het is hun doel om jongeren tussen de 12 en 27 jaar te helpen om hun mentale gezondheid op te krikken. Nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet.

Máxima is heel begaan met het thema. Ook in haar familie zijn er mentale problemen. In 2019 verloor ze haar jongste zus Inés, die na jarenlange depressies een einde maakte aan haar leven.

Nu wil de koningin dat er meer aandacht komt voor jongeren met mentale problemen. Zelf ging ze ook wel eens naar een therapeut. “Als je hulp nodig hebt en die is beschikbaar, moet je alles doen wat je kunt.” In het boek Amalia van Claudia de Breij kwam aan het licht dat ook de kroonprinses op therapie ging.

Maar nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet. Dat onthulde Máxima naar aanleiding van de lancering van de nieuwe stichting. “Geestelijke gezondheid is een prioriteit in onze familie.”

Lees verder

Economie

Net binnen: Toestand Gerard Joling nog verslechterd, overgebracht naar ander ziekenhuis

Geer

De gezondheidstoestand van Gerard Joling wil maar niet verbeteren. De zanger is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis voor een longontsteking. Nu is hij overgebracht naar het VU MC.

Geer laat weten: “In Amstelveen konden ze niet veel uitrichten voor me en daarom is besloten me over te brengen. Ik lig nu op mijn kamer te wachten op wat er komen gaat.”

Hij heeft veel pijn vanwege vocht achter zijn longen. “Donderdagmiddag, zo is me verteld, gaan ze via mijn rug een drain naar binnen brengen. Die moet het vocht uit mijn long zien te krijgen. Lukt dat niet, dan zal ik vrijdag zelfs geopereerd moeten worden.”

Zware pijn

De zanger zegt dat het allemaal heel pittig en heftig is. “Ik ben er allemaal wel van geschrokken.” Geer blijft echter optimistisch. “Maar de pijn is niet normaal.”

Lees verder

Trending