Connect with us

Economie

Zoontjes van André en Roxeanne Hazes ontmoeten elkaar voor het eerst.

Het zoontje van Roxeanne Hazes en Erik Zwennes, Fender (bijna twee), en het zoontje van André Hazes en Monique Westenberg, André (drie), hebben elkaar voor het eerst leren kennen. Wat was de reden van de grote hereniging?

Rachel Hazes

Roxeanne Hazes en André Hazes leven al jarenlang in een soort koude oorlog. Ze zouden echter geen ruzie hebben, maar het blijft bij gedag zeggen. Op bezoek komen zit er niet in. Moeder Rachel schipperde een beetje tussen de twee. Eerst had ze jarenlang ruzie met André, maar vorig jaar volgde dan eindelijk de grote verzoening. Maar dan liet ze Roxeanne vallen. Die had haar nochtans altijd gesteund tijdens haar moeilijkste momenten.

Het springt in het oog dat Rachel de laatste tijd geen berichten meer post over haar zoon. De zanger is ook niet aanwezig bij etentjes waar Rachel naartoe gaat. Zou het misschien kunnen dat Roxeanne en André terug contact hebben nu ze hun moeder niet meer zien?

Familie weer op eerste plaats

De zanger houdt er tegenwoordig een supergezonde levensstijl op na. Hij ruilde het bier en de snacks in voor sporten en gezond eten. André geeft aan dat hij zich zo stukken beter voelt en vindt zichzelf een betere vader. Misschien hebben die nieuwe gevoelens over zijn rol als vader hem doen beseffen dat het belangrijk is dat André zijn neefje Fender zou kennen?

De reden van de speeldate is dus niet meteen duidelijk, maar de twee kleintjes hadden het duidelijk uitstekend naar hun zin. Zowel Monique als Roxeanne postten een kiekje van de kinderen op hun Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️?? dankbaar

Een bericht gedeeld door ??????? ??? ⚡️ (@roxeannehazes) op

Lees verder

Economie

Heftig: Sarah van Soelen heeft weer een bizar uiterlijk

Een paar weken geleden was de opening van de Harbour Club in Amsterdam waar Hans Klok zou optreden. Zowel Rachel als Sarah van Soelen gingen daar naar toe.

Rachel ging op de rode loper doodleuk naast Sarah staan om samen gefotografeerd te worden. Terwijl Andre duidelijk heeft laten weten geen contact meer met Sarah van Soelen te willen.

Maar goed Sarah wilde ook nog wel even de camera’s van RTL Boulevard en Shownieuws te woord staan en dat had ze beter niet kunnen doen. Sarah wordt namelijk op Twitter compleet afgekraakt om haar bizarre uiterlijk.

Maar goed het kan blijkbaar nog veel gekker, want moet je even kijken wat Sarah met haar wenkbrauwen heeft gedaan op de onderstaande foto om nog maar te zwijgen over haar mega lippen.

Lees verder

Economie

“Nieuwe trieste tegenslag voor zanger Frans Bauer: Lijdt aan kanker”

Enkele maanden na het herseninfarct van Mariska (46) heeft de familie Bauer weer zorgen om een ziek familielid. Dorus, de broer van Frans (48), lijdt aan kanker. Dat vertelt de zanger woensdag in ‘De Telegraaf’.

Fans van Frans kennen Dorus uit de diverse realityshows rond de familie. Ook runt de 54-jarige normaliter de fankraam bij concerten van zijn zes jaar jongere broertje. Volgens Frans heeft Dorus een goede prognose, maar wacht de familie nog op nieuws over een datum waarop hij geopereerd kan worden. Aan welke vorm van kanker Dorus Bauer lijdt, is niet bekend.

Begin januari werd Frans’ echtgenote Mariska getroffen door een herseninfarct. “Het is opnieuw een bak ellende die wij over ons heen krijgen”, aldus Frans in de krant. “Ik denk ook weleens: wanneer houdt dit op. Mensen kennen mij als een vrolijke vent, maar ondertussen is er de afgelopen jaren toch wel genoeg aan narigheid en tegenslagen voorgevallen.”

Lees verder

Economie

Simon Keizer protesteert tegen Zwarte Piet: ‘Afschaffen’

Simon Keizer heeft zich niet populair gemaakt in Volendam. De zanger is namelijk fel tegenstander van Zwarte Piet. Dat men in zijn woonplaats nu heeft besloten de zwarte kindervriend af te schaffen, vindt Simon prachtig.

Het heeft even geduurd, maar het conservatieve vissersdorp Volendam heeft nu afscheid genomen van de traditionele Zwarte Piet. De meeste inwoners zijn hier niet blij mee, maar Simon wel. In de podcast De Leeuw Lult Verder zegt Simon dat Zwarte Piet niet normaal is.

Meer kleuren

De extreemlinkse Simon vindt overigens niet dat er geen enkele Zwarte Piet meer mag rondlopen. ”Er mag van mij best nog een zwarte piet tussen, maar dan wel tussen alle kleuren.”

Bron: Showblad

Lees verder
Advertisement

Trending