-

Economie

Zo zag Barbie eruit voor alle ingrepen.

Het is geen geheim dat Samantha de jong niet vies is van een beetje plastische chirurgie of botox. Ze liet zich niet voor niets Barbie noemen. Ze houdt van glitteroutfits, bontkragen en roze kleding. De zwangere blondine deelt op Instagram nu een kiekje uit de oude doos en ze ziet er onherkenbaar uit.

Voor de ingrepen

Samantha schreef bij het kiekje waarop ze wellicht ongeveer negen jaar oud was: “Ah, samen met mijn neefjes en nichtjes.” We zien hoe de voormalige realityster met drie andere kinderen op de bank zit. Je kunt Samantha herkennen omdat de andere drie kinderen ander donker haar hebben. Toch is Barbie nauwelijks herkenbaar op het kiekje.

Zwanger

Momenteel geniet Samantha met volle teugen van haar zwangerschap en haar nieuwe vriend Gerrit. Onlangs vernam het koppel dat ze zwanger waren. Maar dat hoorden ze op een bijzondere manier. Samantha was betrokken bij een zwaar auto-ongeluk, dat ze bijna niet overleefde, en in het ziekenhuis ontdekten de dokters dat ze in verwachting was. Gerrit had naar eigen zeggen te veel gedronken en verloor de controle over het stuur. Het stelletje is nog maar pas samen, maar ze geven aan dat de baby meer dan welkom is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ah samen met me neefjes en nichtjes @idabreugom @bdb070_ ??

Een bericht gedeeld door Samantha?Gerrit (@samantha_de_jong29) op

Economie

We zongen allemaal de liedjes van deze muzieklegende, nu verpletterd van ellende en pijn

Phil Collins, een naam die synoniem staat voor muzikaal genie, heeft zijn leven gewijd aan het creëren van melodieën en ritmes die de essentie van meerdere generaties hebben gevangen.

 

Nu, op 70-jarige leeftijd, staat deze iconische figuur voor een bitterzoete symfonie van het leven zelf. Na een leven vol muzikale triomfen en persoonlijke opofferingen, realiseert Collins zich nu dat zijn lichaam niet langer de last kan dragen die zijn passie vereist.

Deze ontwikkeling markeert niet alleen een keerpunt in zijn leven maar ook een significant moment in de muziekgeschiedenis.

Tijdens een emotioneel interview met BBC Breakfast, uitgezonden op een rustige donderdagochtend, deelde Collins een diep persoonlijke strijd die velen verrassend vonden.

“Ik kan nauwelijks een stok in deze hand vasthouden,” onthulde hij, zijn stem doordrenkt van een mengeling van frustratie en berusting. Deze openbaring biedt een zeldzaam kijkje in de fysieke tol die decennia van onophoudelijke muzikale toewijding hebben geëist.

Het meest hartverscheurende aspect van deze situatie is misschien wel zijn uitgesproken verlangen om zij aan zij met zijn zoon te presteren, een droom die nu onbereikbaar lijkt.

De muzikale odyssee van Phil Collins is een verhaal van ongekende prestaties, van zijn solocarrière tot zijn onvergetelijke tijd met Genesis. Zijn stem en drumtalent hebben hem talloze onderscheidingen opgeleverd, waaronder meerdere Grammy Awards.

De aankondiging van de “The Final Domino?” tour, een evenement dat werd uitgesteld door de wereldwijde pandemie, beloofde fans een laatste gelegenheid om de magische samenwerking tussen Collins en Genesis te ervaren. De onthulling van zijn gezondheidsproblemen geeft echter aan dat zelfs legendes hun grenzen hebben.

Een van de meest symbolische momenten in deze saga is de overdracht van het drumstokje aan Nic, Collins’ zoon, die de drumverantwoordelijkheden op zich nam tijdens de tour.

Deze actie, hoewel emotioneel beladen, benadrukt de cyclische aard van het leven en muziek; de fakkel wordt doorgegeven, zelfs als de oorspronkelijke houders moeten terugtreden.

De reis van Phil Collins wordt niet alleen gekenmerkt door professionele successen maar ook door persoonlijke uitdagingen. Zijn scheiding van Orianne Cevey, gevolgd door een tumultueus en openbaar schandaal, heeft ongetwijfeld extra stress en verdriet veroorzaakt.

De emotionele en financiële gevolgen van deze periode in zijn leven hebben een extra dimensie toegevoegd aan zijn strijd, waardoor zijn beslissing om terug te treden uit de muziekwereld nog complexer wordt.

Terwijl we getuige zijn van het einde van Phil Collins’ actieve muzikale carrière, is het duidelijk dat zijn invloed verre van afneemt.

Zijn muziek, die de soundtrack van zoveel levens heeft gevormd, zal blijven bestaan, een testament aan zijn ongelooflijke talent en toewijding. Collins’ verhaal is er een van ongekende successen en menselijke kwetsbaarheid, een herinnering aan de prijs van artistieke grootsheid.

Lees verder