Connect with us

Economie

Zo zag Barbie eruit voor alle ingrepen.

Het is geen geheim dat Samantha de jong niet vies is van een beetje plastische chirurgie of botox. Ze liet zich niet voor niets Barbie noemen. Ze houdt van glitteroutfits, bontkragen en roze kleding. De zwangere blondine deelt op Instagram nu een kiekje uit de oude doos en ze ziet er onherkenbaar uit.

Voor de ingrepen

Samantha schreef bij het kiekje waarop ze wellicht ongeveer negen jaar oud was: “Ah, samen met mijn neefjes en nichtjes.” We zien hoe de voormalige realityster met drie andere kinderen op de bank zit. Je kunt Samantha herkennen omdat de andere drie kinderen ander donker haar hebben. Toch is Barbie nauwelijks herkenbaar op het kiekje.

Zwanger

Momenteel geniet Samantha met volle teugen van haar zwangerschap en haar nieuwe vriend Gerrit. Onlangs vernam het koppel dat ze zwanger waren. Maar dat hoorden ze op een bijzondere manier. Samantha was betrokken bij een zwaar auto-ongeluk, dat ze bijna niet overleefde, en in het ziekenhuis ontdekten de dokters dat ze in verwachting was. Gerrit had naar eigen zeggen te veel gedronken en verloor de controle over het stuur. Het stelletje is nog maar pas samen, maar ze geven aan dat de baby meer dan welkom is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ah samen met me neefjes en nichtjes @idabreugom @bdb070_ ??

Een bericht gedeeld door Samantha?Gerrit (@samantha_de_jong29) op