-

Economie

Zit prinses Alexia nou gewoon op TikTok?

Sinds kort duikt het overal op. Voor de eerste keer is er een persoonlijke social media-account met de naam van een lid van het Nederlands koninklijk huis. Het gaat om een account op het populaire platform TikTok. De account heeft de naam van prinses Alexia en er worden talrijke filmpjes gepubliceerd. Het is echter nog maar de vraag of het ook haar echte account is. Wellicht gaat het om een nepaccount.

Playbackende Alexia

In een fan de filmpjes is te zien hoe de 14-jarige Alexia danst en playbackt. Ze voert de TikTok-dansjes op samen met haar vriendinnen. Toch wordt er getwijfeld of het daadwerkelijk om haar account gaat. Er werden nog geen verklaringen afgelegd over de authenticiteit van de account. In Shownieuws werd uitgelegd dat het wellicht om een nepaccount gaat. De video’s mogen van het Koninklijk Huis echter niet op de social media gedeeld worden.

Koninklijk huis meer op social media

Opvallend genoeg post het Koninklijk Huis de laatste tijd wel meer persoonlijke foto’s. Eerder gingen de bakkunsten van Máxima al viral en in een gesprek met vlogger Enzo Knol was Alexia openhartig over haar opvoeding.

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder