-

Economie

Zit prinses Alexia nou gewoon op TikTok?

Sinds kort duikt het overal op. Voor de eerste keer is er een persoonlijke social media-account met de naam van een lid van het Nederlands koninklijk huis. Het gaat om een account op het populaire platform TikTok. De account heeft de naam van prinses Alexia en er worden talrijke filmpjes gepubliceerd. Het is echter nog maar de vraag of het ook haar echte account is. Wellicht gaat het om een nepaccount.

Playbackende Alexia

In een fan de filmpjes is te zien hoe de 14-jarige Alexia danst en playbackt. Ze voert de TikTok-dansjes op samen met haar vriendinnen. Toch wordt er getwijfeld of het daadwerkelijk om haar account gaat. Er werden nog geen verklaringen afgelegd over de authenticiteit van de account. In Shownieuws werd uitgelegd dat het wellicht om een nepaccount gaat. De video’s mogen van het Koninklijk Huis echter niet op de social media gedeeld worden.

Koninklijk huis meer op social media

Opvallend genoeg post het Koninklijk Huis de laatste tijd wel meer persoonlijke foto’s. Eerder gingen de bakkunsten van Máxima al viral en in een gesprek met vlogger Enzo Knol was Alexia openhartig over haar opvoeding.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder