-

Economie

Yolanthe negeert Wesley straal: nog geen pagina omgeslagen.

Wesley Sneijder (36) hoopt stiekem nog op een verzoening met Yolanthe Cabau. De brunette lijkt daar geen oren naar te hebben. Hoewel de biografie van Wesley vlot over de tongen gaat, heeft zijn ex er nog geen letter van gelezen.

Het management van de actrice liet aan RTL Boulevard weten: “Yolanthe heeft het boek niet gelezen en ze geeft ook geen commentaar.”

Geen glazen bol

De voormalig voetballer lijkt het allemaal niet zo erg te vinden. Sneijder werd in De 538 Ochtendshow met Frank Dane gevraagd naar de respons van Yo. Wesley reageerde grappend: “Ik heb nergens een reactie gelezen, jullie?” Hij vervolgt: “Ik kan niet in de toekomst kijken. Ik hoop dat het goedkomt. Het heeft tijd nodig.”

‘Ik geloof daarin’

In zijn biografie geschreven door Kees Jansma is Wesley heel openhartig over zijn gevoelens naar Yolanthe toe. Daar staat te lezen: “Yo is een optimist en ik ga 100 procent voor een positieve uitkomst. Het zal niet meer misgaan. Ik geloof daarin, ik wil dat. Ik moet nog even uitzoeken hoe en wat, maar ik hoop dat we op een dag weer een gezin worden.”

Misdragen

In de biografie steekt de voetballer een hand in eigen boezem en neemt hij de schuld van de breuk op zich. Hij geeft toe dat hij zijn huwelijk verwaarloosde en dat het uit de hand is gelopen tijdens het feesten. Op die ogenblikken ging hij een stap te ver met vrouwen. Daar heeft hij nu heel veel spijt van.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

“Where focus goes, energy flows” ?

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder