Connect with us

Economie

Yolanthe negeert Wesley straal: nog geen pagina omgeslagen.

Wesley Sneijder (36) hoopt stiekem nog op een verzoening met Yolanthe Cabau. De brunette lijkt daar geen oren naar te hebben. Hoewel de biografie van Wesley vlot over de tongen gaat, heeft zijn ex er nog geen letter van gelezen.

Het management van de actrice liet aan RTL Boulevard weten: “Yolanthe heeft het boek niet gelezen en ze geeft ook geen commentaar.”

Geen glazen bol

De voormalig voetballer lijkt het allemaal niet zo erg te vinden. Sneijder werd in De 538 Ochtendshow met Frank Dane gevraagd naar de respons van Yo. Wesley reageerde grappend: “Ik heb nergens een reactie gelezen, jullie?” Hij vervolgt: “Ik kan niet in de toekomst kijken. Ik hoop dat het goedkomt. Het heeft tijd nodig.”

‘Ik geloof daarin’

In zijn biografie geschreven door Kees Jansma is Wesley heel openhartig over zijn gevoelens naar Yolanthe toe. Daar staat te lezen: “Yo is een optimist en ik ga 100 procent voor een positieve uitkomst. Het zal niet meer misgaan. Ik geloof daarin, ik wil dat. Ik moet nog even uitzoeken hoe en wat, maar ik hoop dat we op een dag weer een gezin worden.”

Misdragen

In de biografie steekt de voetballer een hand in eigen boezem en neemt hij de schuld van de breuk op zich. Hij geeft toe dat hij zijn huwelijk verwaarloosde en dat het uit de hand is gelopen tijdens het feesten. Op die ogenblikken ging hij een stap te ver met vrouwen. Daar heeft hij nu heel veel spijt van.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

“Where focus goes, energy flows” ?

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op