-

Economie

Yolanthe negeert Wesley straal: nog geen pagina omgeslagen.

Wesley Sneijder (36) hoopt stiekem nog op een verzoening met Yolanthe Cabau. De brunette lijkt daar geen oren naar te hebben. Hoewel de biografie van Wesley vlot over de tongen gaat, heeft zijn ex er nog geen letter van gelezen.

Het management van de actrice liet aan RTL Boulevard weten: “Yolanthe heeft het boek niet gelezen en ze geeft ook geen commentaar.”

Geen glazen bol

De voormalig voetballer lijkt het allemaal niet zo erg te vinden. Sneijder werd in De 538 Ochtendshow met Frank Dane gevraagd naar de respons van Yo. Wesley reageerde grappend: “Ik heb nergens een reactie gelezen, jullie?” Hij vervolgt: “Ik kan niet in de toekomst kijken. Ik hoop dat het goedkomt. Het heeft tijd nodig.”

‘Ik geloof daarin’

In zijn biografie geschreven door Kees Jansma is Wesley heel openhartig over zijn gevoelens naar Yolanthe toe. Daar staat te lezen: “Yo is een optimist en ik ga 100 procent voor een positieve uitkomst. Het zal niet meer misgaan. Ik geloof daarin, ik wil dat. Ik moet nog even uitzoeken hoe en wat, maar ik hoop dat we op een dag weer een gezin worden.”

Misdragen

In de biografie steekt de voetballer een hand in eigen boezem en neemt hij de schuld van de breuk op zich. Hij geeft toe dat hij zijn huwelijk verwaarloosde en dat het uit de hand is gelopen tijdens het feesten. Op die ogenblikken ging hij een stap te ver met vrouwen. Daar heeft hij nu heel veel spijt van.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

“Where focus goes, energy flows” ?

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Economie

Cameravrouw heeft ‘ander verhaal’ over incident met Joost Klein: ‘Dit is er echt gebeurd’

De cameravrouw, betrokken bij het incident dat leidde tot de diskwalificatie van Joost Klein voor de finale van het Eurovisie Songfestival, heeft een andere lezing van de gebeurtenissen dan de artiest zelf, volgens de directeur-generaal van de European Broadcasting Union, Noel Curran.

In een interview met de Zweedse radiozender Sveriges Radio, vermeldde Curran dat de verklaringen van de cameravrouw verschillen van die van Klein, maar hij specificeerde niet wat haar versie van het verhaal inhoudt.

De directeur-generaal reageerde op een statement van de AVROTROS over het voorval dat ervoor zorgde dat Klein niet kon deelnemen aan het Songfestival.

Volgens de omroep had Klein een “dreigende beweging” gemaakt naar de camera omdat de cameravrouw hem bleef filmen, ondanks zijn herhaalde verzoeken om dat niet te doen. Hij zou de cameravrouw hierbij niet fysiek hebben aangeraakt.

Dit is de eerste keer in de 68-jarige geschiedenis van het Eurovisie Songfestival dat een land wordt gediskwalificeerd nadat de wedstrijd al begonnen is.

Na deze ongekende gebeurtenis is de Eurovisie Songfestivalgemeenschap in rep en roer. De diskwalificatie van Joost Klein heeft niet alleen impact op de Nederlandse delegatie, maar roept ook vragen op over de regelgeving en de handhaving ervan tijdens het festival.

Fans en experts debatteren hevig over de consequenties van dit besluit en de transparantie van het besluitvormingsproces.

Op sociale media hebben zowel supporters van Klein als kijkers die pleiten voor strikte naleving van de regels hun mening niet onder stoelen of banken gestoken.

Deze situatie heeft een levendige discussie op gang gebracht over de grenzen van artistieke vrijheid en respect voor de operationele normen binnen een dergelijk internationaal evenement.

Het Eurovisie Songfestival staat bekend om zijn diversiteit en inclusiviteit, waardoor dit incident des te opmerkelijker is. De organisatie staat nu voor de uitdaging om haar regels te herzien en mogelijk aan te passen om toekomstige conflicten te voorkomen en tegelijkertijd de integriteit van het evenement te waarborgen.

Noel Curran benadrukte dat het belangrijk is om uit dit voorval te leren en het festival te blijven verbeteren voor alle deelnemende landen en artiesten.

Lees verder