Connect with us

Economie

Yolanthe deelt prachtig kiekje van avontuur met zoontje.

Yolanthe Cabau lijkt het uitstekend naar haar zin te hebben in Los Angeles, waar ze nu al een tijdje woont. Het laatste kiekje van Yolanthe en haar zoontje Xess Xava mag bij haar volgers op heel wat bijval rekenen.

Mama en zoontje maakten samen een heerlijke fietstocht. De brunette poseert samen met Xess Xava op de fiets voor een wondermooie rij Jacaranda-bomen. De presentatrice schreef bij de foto: “Het zijn de kleine momenten die het leven een groot avontuur maken.”

Papa buiten beeld

De kleine Xess moet het voorlopig even zonder zijn vader Wesley stellen. Die woont nog in Nederland waar hij samen met zijn broer Rodney werkt aan de oprichting van een bedrijf in online marketing. Aan Shownieuws vertelde de oud-voetballer dat hij de situatie best vervelend vindt, maar er het beste van probeert te maken. Wesley legde uit: “Het is een kwestie van positief blijven en veel FaceTimen.”

Nog steeds moeilijk

In een interview met Grazia onthulde Yolanthe onlangs dat ze een heel moeilijk jaar achter de rug heeft. De presentatrice vertelde: “Ik ben er nog niet helemaal, maar het gaat goed. Sommige momenten voel ik me heel sterk en kan ik de hele wereld aan; dan kijk ik vooruit en niet achteruit. Maar er zijn ook dagen – zeker nu ik veel op mezelf aangewezen ben – dat ik wat minder sterk ben en dingen zo graag anders had gezien. Maar zo is het nu eenmaal niet gelopen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

It’s the small moments that make life a great adventure ??

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op