-

Economie

Woede over live uitzenden laatste minuten stervende coronapatiënt.

Een televisiezender in Bolivia haalde zich de woede op de hals nadat ze de laatste minuten van een stervende coronapatiënt live uitzonden, terwijl de dokters hem probeerden te reanimeren.

De programmamakers van ‘No mentiras’ zeiden dat ze de beslissing namen om het uit te zenden om de lokale overheid in Santa Cruz aan te sporen tot actie. Die zouden de gezondheidszorg in de regio zwaar verwaarloosd hebben.

Het programma toonde de dertig minuten lange doodstrijd van de patiënt, terwijl dokters hem probeerden te reanimeren.

De ombudsvrouw van de overheid, Nadia Cruz, haalde vernietigend uit en noemde het ‘sensatiezucht’. Ook prominente journalisten uitten zware kritiek op de beelden. Journaliste Maria Trigo tweette: “Wat een gebrek aan respect voor de familie van de overledene. We verloren heel wat dingen met dit virus, waaronder ook medeleven.”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder