-

Economie

Wat zie jij eerst in deze prent: de lippen, de bomen of de wortels?

Herinner jij je nog die leuke persoonlijkheidstests op de sociale media? Hier hebben we er zo eentje en het is best interessant. Deze test toont een beeld dat iets over je persoonlijkheid kan zeggen.

Wat is het eerste waar je aan denkt als je deze illustratie ziet? Zijn het de lippen, de bomen of de wortels?

De lippen

Als je eerst de lippen ziet, ben je een eenvoudige en rustige persoon. Je bent iemand die een niet-gecompliceerd leven verkiest. Bovendien ben je erg flexibel en gaat vaak mee met de stroom.

Je bent een wijze persoon met goede bedoelingen, soms zelfs een beetje “naïef.” Je waardeert eerlijkheid. En je bent ook een sterke persoon en houdt ervan om problemen zelf zonder hulp op te lossen.

De bomen

Als je de bomen eerst ziet, is de kans groot dat je een extrovert bent. Hoewel je beleefd bent, ben je niet het type dat ze door anderen laat meeslepen. Je vindt het belangrijk wat anderen over je denken. Het is moeilijk om je vertrouwen te winnen en dat is waarom je eerlijke mensen als je beste vrienden zoekt. Je bent sterk en mysterieus, dus je weet hoe je emoties te verbergen wanneer dat nodig is.

De wortels

Wanneer je eerst de wortels ziet, dan is de kans groot dat je een introvert bent. Je weet wanneer je het fout hebt en je vindt het niet erg om opbouwende kritiek te krijgen. Je zit boordevol wijsheid en bent ontzettend gedisciplineerd. Dat is ook de reden waarom je je doelstellingen vaak behaalt. Je leeft volgens morele waarden en bent zeer verantwoordelijk. Soms kamp je met je zelfvertrouwen, maar je overleeft omdat je geduldig en onafhankelijk bent.

Deel deze persoonlijkheidstest met je vrienden om te weten wat zij als eerste zien!

Economie

Cameravrouw heeft ‘ander verhaal’ over incident met Joost Klein: ‘Dit is er echt gebeurd’

De cameravrouw, betrokken bij het incident dat leidde tot de diskwalificatie van Joost Klein voor de finale van het Eurovisie Songfestival, heeft een andere lezing van de gebeurtenissen dan de artiest zelf, volgens de directeur-generaal van de European Broadcasting Union, Noel Curran.

In een interview met de Zweedse radiozender Sveriges Radio, vermeldde Curran dat de verklaringen van de cameravrouw verschillen van die van Klein, maar hij specificeerde niet wat haar versie van het verhaal inhoudt.

De directeur-generaal reageerde op een statement van de AVROTROS over het voorval dat ervoor zorgde dat Klein niet kon deelnemen aan het Songfestival.

Volgens de omroep had Klein een “dreigende beweging” gemaakt naar de camera omdat de cameravrouw hem bleef filmen, ondanks zijn herhaalde verzoeken om dat niet te doen. Hij zou de cameravrouw hierbij niet fysiek hebben aangeraakt.

Dit is de eerste keer in de 68-jarige geschiedenis van het Eurovisie Songfestival dat een land wordt gediskwalificeerd nadat de wedstrijd al begonnen is.

Na deze ongekende gebeurtenis is de Eurovisie Songfestivalgemeenschap in rep en roer. De diskwalificatie van Joost Klein heeft niet alleen impact op de Nederlandse delegatie, maar roept ook vragen op over de regelgeving en de handhaving ervan tijdens het festival.

Fans en experts debatteren hevig over de consequenties van dit besluit en de transparantie van het besluitvormingsproces.

Op sociale media hebben zowel supporters van Klein als kijkers die pleiten voor strikte naleving van de regels hun mening niet onder stoelen of banken gestoken.

Deze situatie heeft een levendige discussie op gang gebracht over de grenzen van artistieke vrijheid en respect voor de operationele normen binnen een dergelijk internationaal evenement.

Het Eurovisie Songfestival staat bekend om zijn diversiteit en inclusiviteit, waardoor dit incident des te opmerkelijker is. De organisatie staat nu voor de uitdaging om haar regels te herzien en mogelijk aan te passen om toekomstige conflicten te voorkomen en tegelijkertijd de integriteit van het evenement te waarborgen.

Noel Curran benadrukte dat het belangrijk is om uit dit voorval te leren en het festival te blijven verbeteren voor alle deelnemende landen en artiesten.

Lees verder