-

Economie

Wat zie jij eerst in deze prent: de lippen, de bomen of de wortels?

Herinner jij je nog die leuke persoonlijkheidstests op de sociale media? Hier hebben we er zo eentje en het is best interessant. Deze test toont een beeld dat iets over je persoonlijkheid kan zeggen.

Wat is het eerste waar je aan denkt als je deze illustratie ziet? Zijn het de lippen, de bomen of de wortels?

De lippen

Als je eerst de lippen ziet, ben je een eenvoudige en rustige persoon. Je bent iemand die een niet-gecompliceerd leven verkiest. Bovendien ben je erg flexibel en gaat vaak mee met de stroom.

Je bent een wijze persoon met goede bedoelingen, soms zelfs een beetje “naïef.” Je waardeert eerlijkheid. En je bent ook een sterke persoon en houdt ervan om problemen zelf zonder hulp op te lossen.

De bomen

Als je de bomen eerst ziet, is de kans groot dat je een extrovert bent. Hoewel je beleefd bent, ben je niet het type dat ze door anderen laat meeslepen. Je vindt het belangrijk wat anderen over je denken. Het is moeilijk om je vertrouwen te winnen en dat is waarom je eerlijke mensen als je beste vrienden zoekt. Je bent sterk en mysterieus, dus je weet hoe je emoties te verbergen wanneer dat nodig is.

De wortels

Wanneer je eerst de wortels ziet, dan is de kans groot dat je een introvert bent. Je weet wanneer je het fout hebt en je vindt het niet erg om opbouwende kritiek te krijgen. Je zit boordevol wijsheid en bent ontzettend gedisciplineerd. Dat is ook de reden waarom je je doelstellingen vaak behaalt. Je leeft volgens morele waarden en bent zeer verantwoordelijk. Soms kamp je met je zelfvertrouwen, maar je overleeft omdat je geduldig en onafhankelijk bent.

Deel deze persoonlijkheidstest met je vrienden om te weten wat zij als eerste zien!

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder