Connect with us

Economie

Rachel Hazes zwaar door het stof in de rechtbank.

Rachel Hazes is woest op haar voormalige hartsvriendin Marieke van Beek. Zo razend zelfs dat ze haar voor de rechter had gesleept. Maar Rachel bijt nu in het stof. De rechter oordeelde namelijk dat ze geen recht heeft op het geld dat ze van Marieke eiste.

‘Beetje jokken’.

Rachel legde de situatie uit aan Story: “Marieke is gewoon een beetje aan het jokken. Ik ben erg boos op de andere partij, omdat ze liegen. Ik kan daar niet tegen. Recht is recht, krom is krom.”

De brunette begon de rechtszaak omdat ze meent dat Marieke haar nog achterstallige betalingen verschuldigd is. Het gaat om huur die Marieke aan Rachel moest betalen voor een huis in Vinkeveen dat ze voor 260.000 euro gekocht had. Vervolgens verhuurde ze het voor 1.450 euro per maand aan Marieke. Deze laatste zegt echter dat de huurprijs maar 800 euro per maand was. Marieke zou verder een jaar geen huur betaald hebben omdat die verrekend werd met een bedrag van 9.000 euro dat zij ooit aan Rachel leenden toen die krap bij kas zat.

Beroep

De advocaat van Rachel reageerde op de uitspraak en zei dat ze wellicht in hoger beroep gaan of een procedure ten gronde gaan opstarten. Advocaat Slagter vertelde: “en kort geding is een snelle, maar tegelijkertijd nogal vluchtige rechtsgang. Dit brengt beperkingen met zich mee zeker bij zaken waarbij sprake is van een gecompliceerde voorgeschiedenis. De voorzieningenrechter achtte deze kortgedingprocedure te gecompliceerd om een oordeel te geven over de gestelde betalingsachterstanden. Rachel Hazes zal in hoger beroep gaan of een bodemprocedure starten, om in ieder geval op dit punt een heldere uitspraak te verkrijgen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes) op