Connect with us

Economie

Vuilnisman ziet brandend huis op route en beukt deur in om bejaard koppel te redden.

Deze moedige vuilnisman was onderweg op zijn vaste route. Toen hij een brandende woning zag, twijfelde hij geen seconde en schoot meteen in actie.

Toen brandweerman Kevin Wise en zijn team ter plaatse arriveerden bij de huisbrand in Ceres in de Amerikaanse staat California, merkten ze dat het huis compleet in brand stond. De vlammen sloegen al naar buiten.

Maar de voordeur lag aan diggelen, dus repten de brandweerlieden zich naar binnen om te kijken of er iemand gered moest worden.

Toen de brand uitbrak, was er een bejaard echtpaar in de woning. De heldhaftige actie van de vuilnismand leidde ertoe dat het koppel zich snel in veiligheid kon brengen.

Vuilnisman Bubba Lebow was aan het werk toen hij het brandende huis opmerkte. Hij waarschuwde onmiddellijk de hulpdiensten en klopte op de deur. Er antwoordde niemand … De vuilnisman kon de deur forceren en zag een bejaarde man voor zich staan. De oudere man was helemaal in de war.

Bubba getuigde aan de lokale media dat hij de bejaarde man naar buiten leidde. Het echtpaar wilde echter terug naar binnen gaan om hun geliefde konijn te redden.

Bubba vertelde: “Ze wilden binnen blijven omdat ze hun konijn probeerden te pakken. Ze wilden terug naar binnen. Het was een ware strijd om ze uit de woning te houden.”

De 29-jarige man blijft erg nuchter over zijn heldendaad. Hij vindt niet dat hij iets buitengewoon heeft gedaan. Hij was naar eigen zeggen gewoon op het juiste ogenblik op de juiste plaats.

De vuilnisman zei: “Ik deed iets wat iedereen zou doen. Maar toen ik vertrok, werd ik een beetje emotioneel … Ik hoop dat als het mijn familie was, iemand hetzelfde zou doen.”

In de video hieronder zien we hoe de brandweer naar het brandende huis rijdt vanuit de brandweerkazerne. Bubba zorgde ervoor dat er alleen maar materiële schade was! Laten we deze held overladen met hartjes!

Lees verder

Economie

Monique Westenberg neemt nieuwe tatoeage op zéér opmerkelijke plek

Monique leek al een tijdje te twijfelen over de tatoeage maar heeft uiteindelijk toch besloten deze te zetten.

De plek van de tatoeage is echter wel heel opmerkelijk..

Andre Hazes

Monique zou heeft een lange tijd en relatie gehad met Andre Hazes en is ook de moeder van zijn kind. De twee gingen in maart 2021 uit elkaar maar zouden elkaar nog erg vaak gezien hebben. Ze zijn ook nog samen op vakantie geweest en Monique heeft André onlangs nog een plek aangeboden toen André geen huis meer had.

Asymmetrisch gezicht

De reden dat Monique de tattoo heeft genomen is omdat zij zich stoorde aan haar asymmetrische gezicht. Eerder loste zij dit altijd anders op, ze liet dan één kant opvullen van haar lip. Ze wilde van de prikken in haar lip af en heeft dit opgelost door het nemen van een lip tatoeage.

Bekijk de beelden zelf hieronder:

Lees verder

Economie

Gordon deelt schokkend nieuws: ‘Ik was bijna dood’

Gordon lijdt al een geruime tijd aan diabetes. Hier spuit hij insuline voor, maar een grove fout van de zanger zelf mocht hij vorige week bijna met de dood bekopen. De zanger deelt het heftige verhaal op Instagram.

Gordon is in verband met zijn diabetes ook al een tijd aan het diëten. Dat hij 25 kilo is afgevallen is dan ook een immens grote prestatie. Het afvalproces deelt hij met zijn volgers op Instagram, maar helaas was het niet allemaal koek en ei. De zanger maakte namelijk een inschattingsfout die hem vorige week bijna het leven kostte.

Insuline

Omdat hij dacht dat hij met het gewichtsverlies ook genezen zou zijn van de diabetes, is Gordon op eigen initiatief gestopt met insuline spuiten. Dit ging dus allesbehalve goed en inmiddels moet hij weer aan heel strak schema wat spuiten en eten betreft. ‘Dit betekent dat je dus weer aankomt door de insuline en dat is heel frusterend,’ aldus de aangedane BN’er.

Carnivoordieet

Het dieet wat Gordon volgt is het zogenaamde carnivoordieet. Hierbij combineer je vlees met groente en fruit. De koolhydraatinname wordt zoveel mogelijk beperkt, hoewel hij deze ook nodig heeft om de bloedsuiker stabiel te houden. ‘Het is onwijs ingewikkeld allemaal,’ aldus Gordon. Hij noemt diabetes dan ook een sluitmoordenaar, maar ondanks zijn ervaring van vorige week voelt hij zich verder super goed.

Lees verder

Economie

‘Patricia Paay zwanger op 73-jarige leeftijd’: Deelt zwangerschapsfoto

Patricia Anglaia Margareth Paaij (Rotterdam, 7 april 1949) is een Nederlands zangeres en mediapersoonlijkheid. Ze schrijft haar achternaam sinds het begin van haar zangcarrière als ‘Paay’.

De 71-jarige zangeres heeft laten weten dat ze de geboorte van haar dochter het aller mooiste in haar leven vindt en kijkt terug naar toen ze hoog zwanger was.

Net voordat ze zou bevallen van haar dochter Christina Curry was ze in Amerika. Ze kan zich nog herinneren dat het erg warm was die zomer: ‘Nog steeds vind ik de geboorte van mijn dochter het mooiste wat mij ooit is overkomen. Alle gouden platen en succes vallen hierbij in het niets.’

De dochter van Patricia is inmiddels alweer 30 jaar oud en benadrukt dat ze onvoorwaardelijk van haar houdt: ‘Ze is een prachtige, lieve, leuke en knappe volwassen vrouw geworden waar ik ongelofelijk trots op ben.’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patricia Paay (@patricia_paay)

Lees verder
Advertisement

Trending