-

Economie

Vrouw slaat wild paard met schep, maar krijgt daar meteen dik spijt van.

Assateague Island is gelegen in het noordoosten aan de Atlantische Oceaan in de Amerikaanse staat Maryland. Het eiland is een toeristische trekpleister vanwege de ongerepte stranden en de populatie wilde paarden.

Toeristen houden ervan om de paarden te bekijken en foto’s te maken. Ze krijgen uiteraard wel de waarschuwing om de dieren met rust te laten. Maar daar had deze vrouw geen oren naar.

Er staan overal borden met de waarschuwing om minstens 12 meter afstand te houden en de paarden met rust te laten. Maar deze vrouw dacht daar anders over. Vorig jaar was er al eens een man die door zijn eigen ignorantie getrapt werd door een wild paard. Ditmaal was het de beurt aan een oudere dame.

We zien een groep paarden op het strand en ook enkele mensen. De vrouw nam de onbegrijpelijke beslissing om het paard te verjagen. Dat wilde ze doen door het majestueuze paard te slaan met een schep.

De reactie van het wild paard is nogal voorspelbaar: het dier beschermt zich door naar achteren te trappen.

Het lijkt erop dat de dame al naar achteren valt voordat het paard trapt en dat ze op het nippertje niet geraakt wordt. Ze krabbelt snel overeind en begint de paarden verder te verjagen. Deze keer doet ze het wel zonder te slaan. Deze vrouw mag van geluk spreken dat ze er zonder kleerscheuren vanaf kwam!

De waarschuwingen zijn er niet voor niets! Bovendien getuigt het van weinig respect om deze wilde dieren te verjagen. Wilde dieren moet je gewoon met rust laten!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder