Connect with us

Economie

Vrouw slaat wild paard met schep, maar krijgt daar meteen dik spijt van.

Assateague Island is gelegen in het noordoosten aan de Atlantische Oceaan in de Amerikaanse staat Maryland. Het eiland is een toeristische trekpleister vanwege de ongerepte stranden en de populatie wilde paarden.

Toeristen houden ervan om de paarden te bekijken en foto’s te maken. Ze krijgen uiteraard wel de waarschuwing om de dieren met rust te laten. Maar daar had deze vrouw geen oren naar.

Er staan overal borden met de waarschuwing om minstens 12 meter afstand te houden en de paarden met rust te laten. Maar deze vrouw dacht daar anders over. Vorig jaar was er al eens een man die door zijn eigen ignorantie getrapt werd door een wild paard. Ditmaal was het de beurt aan een oudere dame.

We zien een groep paarden op het strand en ook enkele mensen. De vrouw nam de onbegrijpelijke beslissing om het paard te verjagen. Dat wilde ze doen door het majestueuze paard te slaan met een schep.

De reactie van het wild paard is nogal voorspelbaar: het dier beschermt zich door naar achteren te trappen.

Het lijkt erop dat de dame al naar achteren valt voordat het paard trapt en dat ze op het nippertje niet geraakt wordt. Ze krabbelt snel overeind en begint de paarden verder te verjagen. Deze keer doet ze het wel zonder te slaan. Deze vrouw mag van geluk spreken dat ze er zonder kleerscheuren vanaf kwam!

De waarschuwingen zijn er niet voor niets! Bovendien getuigt het van weinig respect om deze wilde dieren te verjagen. Wilde dieren moet je gewoon met rust laten!