-

Economie

Vrouw Najib Amhali doet boekje open: ‘Borden coke en lege wodkaflessen’.

Cabaretier Najib Amhali heeft er enkele heftige jaren opzitten. In 2018 belandde hij in een zware depressie en hield er een zware alcohol- en drugsverslaving aan over. De aanleiding was de diagnose van zijn moeder met borstkanker. Sindsdien ging het snel bergafwaarts met de cabaretier. Nu doet zijn vrouw Niama een boekje open over deze heftige periode. Ze getuigde aan RTL Boulevard: “Als ik tijdens het slapen even wakker werd en door het huis sloop, was Najib nog wakker. Toen dacht ik al: dit is vreemd.”

Borden cocaïne en lege flessen wodka

Najib lanceert deze maand zijn biografie. Naar aanleiding daarvan vertelt zijn vrouw dat er tijdens die periode wel enkele alarmbellen gingen rinkelen. Deze moeilijke periode blijkt nu nog heftiger dan oorspronkelijk werd gezegd en gedacht. Niama onthulde: “Hele lege flessen wodka, wat je eigenlijk in een avond stappen nog niet op krijgt.” Maar dat was nog niet alles. “En toen vond ik een bord onder de bank en dan dacht ik … wat ligt daar op? Dat bleek dan coke te zijn.”

Moeilijke opgave

Het was een moeilijke opdracht om af te kicken. Najib liet zich behandelen in meerdere klinieken, waaronder ook in het buitenland. Aan RTL Boulevard zegt de cabaretier dat hij al enkele maanden nuchter is. Daarover zei hij: “Het is gewoon een ziekte … Maar nu voel ik me goed.”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder