-

Economie

Voormalig boezemvriendin sleept Rachel Hazes voor de rechter.

Rachel Hazes had het de voorbije jaren met heel wat mensen aan de stok. Zo had ze ruzie met André Hazes, daarna met haar dochter Roxeanne en ook haar relatie met Mike is weer voorbij. Nu blijkt ook dat ze keiharde ruzie heeft met haar voormalige boezemvriendin.

Rechtszaak

Weekblad Story brengt verslag uit over de rechtszaak tussen Rachel Hazes en Marieke van Beek. De twee woonden jarenlang vlakbij elkaar en waren de beste vriendinnen. Marieke werkte zelfs nog voor Rachel en ze had een belangrijke rol toen haar kinderen nog klein waren. Nu is hun band zwaar bekoeld en ze zien elkaar alleen nog in de rechtbank. De dames hebben knallende ruzie over het huis dat Rachel ooit kocht voor Marieke en over een vermeende lening voor een bedrag van 9.000 euro. Het lijkt dus allemaal om geld te gaan.

‘Gewoon beetje jokken’

Marieke zegt dat de huur van haar huis maar 800 euro is, maar Rachel zegt dat de huurprijs minstens 1.450 euro per maand is. De voormalige vriendin woont al vier jaar in het huis en volgens Rachel zou de schuld al flink opgelopen zijn. Van januari 2017 tot februari 2018 betaalde Marieke geen huur omdat ze ooit 9.000 euro aan Rachel leenden toen zij in geldnood zat. Dat bedrag zou dan verrekend zijn met de niet betaalde huur.

Rachel Hazes vertelde aan Story: “Marieke is gewoon een beetje aan het jokken. Ik ben erg boos op de andere partij, omdat ze liegen. Ik kan daar niet tegen. Recht is recht, krom is krom.” De uitspraak in de zaak is voor eind juni.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Even frisse wind er doorheen ??

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes) op

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder