Connect with us

Economie

Voormalig boezemvriendin sleept Rachel Hazes voor de rechter.

Rachel Hazes had het de voorbije jaren met heel wat mensen aan de stok. Zo had ze ruzie met André Hazes, daarna met haar dochter Roxeanne en ook haar relatie met Mike is weer voorbij. Nu blijkt ook dat ze keiharde ruzie heeft met haar voormalige boezemvriendin.

Rechtszaak

Weekblad Story brengt verslag uit over de rechtszaak tussen Rachel Hazes en Marieke van Beek. De twee woonden jarenlang vlakbij elkaar en waren de beste vriendinnen. Marieke werkte zelfs nog voor Rachel en ze had een belangrijke rol toen haar kinderen nog klein waren. Nu is hun band zwaar bekoeld en ze zien elkaar alleen nog in de rechtbank. De dames hebben knallende ruzie over het huis dat Rachel ooit kocht voor Marieke en over een vermeende lening voor een bedrag van 9.000 euro. Het lijkt dus allemaal om geld te gaan.

‘Gewoon beetje jokken’

Marieke zegt dat de huur van haar huis maar 800 euro is, maar Rachel zegt dat de huurprijs minstens 1.450 euro per maand is. De voormalige vriendin woont al vier jaar in het huis en volgens Rachel zou de schuld al flink opgelopen zijn. Van januari 2017 tot februari 2018 betaalde Marieke geen huur omdat ze ooit 9.000 euro aan Rachel leenden toen zij in geldnood zat. Dat bedrag zou dan verrekend zijn met de niet betaalde huur.

Rachel Hazes vertelde aan Story: “Marieke is gewoon een beetje aan het jokken. Ik ben erg boos op de andere partij, omdat ze liegen. Ik kan daar niet tegen. Recht is recht, krom is krom.” De uitspraak in de zaak is voor eind juni.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Even frisse wind er doorheen ??

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes) op