Connect with us

Economie

Maxime Meiland laat papa van Claire zien!

Maxime Meiland was altijd al heel geheimzinnig over wie nu de papa van haar dochtertje Claire is. Ze vertelde al weleens dat hij uit haar leven is en dat zij alleen voor het kleintje zorgt. Maar in een nieuwe video op haar Instagram licht ze toch een tipje van de sluier.

Op haar Instagram Stories postte Maxime twee filmpjes. Daarin zien we Martien, Erica, een onbekende jongedame en twee mannen. Claire zit op de schoot van een van de mannen. We horen de andere man vragen: “Ben jij de vader van Claire?” Daarop antwoordt de jongeman bij wie Claire op de schoot zit stellig: ‘Ja, ja, ja.” Het is niet duidelijk wie deze jongeman is.

Op zoek naar andere man

Maxime zal niet meteen terugkeren bij de vader van haar kind. Wel is ze op zoek naar een andere man. Eerder onthulde ze aan Linda Meiden op welk type man ze valt. De blondine vertelde: “Blond, blauwe ogen. Lekker Hollands.” Omdat ze denkt dat jongere mannen niet zitten te wachten op een stiefkind, kijkt ze uit naar iets rijpere mannen. “Iemand moet wel dat ouderschap leuk vinden en aankunnen.”